Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
Re: Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
Není to spíš od vazelíny z manžety na homokloubu?
-
To mě nestraš. Sice zrovna tenhle kloub rachtá, ale manžety jsou na něm nové. Kupoval jsem je použité (poloosy) a ten chlápek říkal, že už se jeden kloub slabě ozýval, tak jsem vyměnil manžetu a vazelínu a doufal, že to bude ok. Nejhorší je, že se bojím povolit kolo abych neutrhnul šrouby. Brácha mi ty poloosy měnil a on je moc hrrr, takže mi říkal ať si pak zkontroluju utažená kola, to znamená, že už něco tušil a když jsem dotahoval ty šrouby, tak jsem jeden utrhnul. Do "CENZORED" práce.
Chápete to? Jak si to člověk neudělá sám, tak nemůže věřit nikomu.
Chápete to? Jak si to člověk neudělá sám, tak nemůže věřit nikomu.

To s tebou musím souhlasit, co si člověk neudělá sám....
Ale jinak neboj, jestli to je vazelína, tak není zrovna čerstvá, takže to může být z doby před výměnou manžety. No a na ten tlumič mrkni, jestli je suchej, nebo mokrej, je to vidět i jen tak mezi kolem a blatníkem.
Ale jinak neboj, jestli to je vazelína, tak není zrovna čerstvá, takže to může být z doby před výměnou manžety. No a na ten tlumič mrkni, jestli je suchej, nebo mokrej, je to vidět i jen tak mezi kolem a blatníkem.
-
No když se mění poloosy, tak se musí rameno vysunout, takže by to muselo vypadat jinak. Leda ten tlumič že by takhle tekl. Ty tlumiče jsou totálně v zadnici to vím. Jak rozhoupu auto na jedné straně, tak se to rozvlní celé a zastaví se to až druhý den. Ale ty tlumiče jsou už dlouho špatné. No nic. Až budu mít náladu, tak na to mrknu a když se odvážím, tak možná i kolo zkusím sundat. 

No, to je vlastně pravda 

-
Tak jsem to tam ohmatal a nakonec to vypadá, že to fakt bude z toho homokloubu. Manžeta není prasklá, ale asi to je špatně nasazený. Už to asi vypadá, že to všechno na někoho házím, tak teď moje chyba:
Já debil jsem nechal ve Varech rezervu i hever, takže jsem nemohl ani sundat kolo, ale jedna dobrá zpráva je, že jsem povolil všechny šrouby na tom jednom kole. Rameno teď nevrzalo, takže jsem s ním nic nedělal a čep řízení jsem taky nemohl moc vyzkoušet. No nejradši bych si dal pěstí.
A jedna blbá zpráva. Lajonel jel na kukačku někam na pár dní, takže si tady budu psát sám
Já debil jsem nechal ve Varech rezervu i hever, takže jsem nemohl ani sundat kolo, ale jedna dobrá zpráva je, že jsem povolil všechny šrouby na tom jednom kole. Rameno teď nevrzalo, takže jsem s ním nic nedělal a čep řízení jsem taky nemohl moc vyzkoušet. No nejradši bych si dal pěstí.
A jedna blbá zpráva. Lajonel jel na kukačku někam na pár dní, takže si tady budu psát sám

No ty manzety by to chtelo nekde v akci.... hodily by se do zasoby... prece jen uz je mam taky styrele...
-
Tak to není moc nedostatkové zboží, prostě když to potřebuješ, tak to koupíš. Při nejhorším koupíš přetahovací.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
S timhle jezdíš? 

-
Nj, ale mě to nepřijde tak hrozný až na to, že když vjedu do kolejí tak to zatáčí kam chce při brždění.
No uvidíme. Možná jsem si jenom zvykl a až to vyměním, tak budu chrochtat blahem 

-
- Kontaktovat uživatele:
No mě už táhne na výměnu pravý spojovačky, vůle skoro neznatelná, ale když to za kolo dobře rozhejbeš je to už slyšet je tam tak 0,5mm 

-
a spojovačka je axialní táhlo? to mezi čepem a řízením?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo toje spojovačka