Tak jsem dal vsechny Vase prispevky precist tatovi a ten vyzkousel Vami dane rady (ja jsem fakt auto lama, pravdepodobne bych to nedokazal ani s navodem

), bohuzel to chcipe stale, tudiz slo auto ke znamemu, co ma autodilnu, ten se na to podiva a kdyz nebude vedet ani on, tak to holt bude muset do servisu bud v Jihlave nebo v Ceskem Dubu.
Mel bych ale jeste par dotazu: Kdyz bych chtel koupit jiny volant (stejny, ale z jine 416ky, protoze v te me je trochu omlaceny) a nekdo mi ho nabizi bez airbagu (a z auta, ktere ma levostranne rizeni), je mozne z meho volantu dat airbag do toho nove zakoupeneho a dat do meho auta volant z auta s levostrannym rizenim (mozna hloupa otazka, myslim, ze to pujde, ale prece jen se radeji zeptam zasvecenych)?
Dale mam z STK vytrzenou vnejsi kliku od ridicovych dveri, ktera je tam jen tak nasazena, central, odemykani vse funguje, jenom jsou ulomene ty plastove hacky (ci jak se tomu rika), na kterych tam drzi. Mam moznost mit taky kliku z auta, ktere ma levostranne rizeni (tudiz od spolujezdce) a chci se zeptat, jestli se to da do toho auta dat - samozrejme, se asi bude muset vymenit zamek za ten z me kliky, ale muj dotaz (mozna opet hloupy) zni, jestli je to mozne.