Vyskakovaci klic

rammpa
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyskakovaci klic

Příspěvek od rammpa » sob kvě 17, 2008 22:13

Tak denska sem to vybrousil, a nacpal do vyskakovaciho klice. Uz jenom vymyslet, jak to udelat s IMo, ktere je v dalkaci. Musim pozadat o pomoc nakeho sikovneho elektrikare.
tak zatim
Brmm Brmmmm
Rover 45 , 1,4 16v,2001
Moj Angličák : http://www.rammpa.sk/index.php?option=c ... &Itemid=45

cobain

Příspěvek od cobain » stř kvě 28, 2008 15:21

rammpa píše:Tak denska sem to vybrousil, a nacpal do vyskakovaciho klice. Uz jenom vymyslet, jak to udelat s IMo, ktere je v dalkaci. Musim pozadat o pomoc nakeho sikovneho elektrikare.
tak zatim
prosim ta tak ako si dopadol? toto by som si dal aj ja spravit ale ja mam este jeden problem mam len jeden kluc k auto co neni problem da sa urobit jeho kopia ale dialkove mam tiez len jedno a to je uz horsie. a tiez by som to mal rad v jednom

rammpa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rammpa » čtv kvě 29, 2008 15:31

Cauky
Dopadol som tak, že ešte som nemal čas to dat znamemu elektrikarovi, ktory by mohol Imo cip napojit na baterku vo vyskakovacke, Musi to premerat, ci sa to vobec da, či to nebude robit zlobu.
ale kluc som si vybrusil sam :wink: A je funkcny. tak ešte uvidim ako to dopadne.
minule som s tym klucom aj nastartoval a normalne jazdil. a to za pomoci toho, ze som dal najprv origos kluc a potom nasledne tento, ono si to z nejakeho sposobu pameta ten IMo kod, a prestane to pipat. Takze NOVO vyrobrny kluc je OK, uz len pre istotu tam napojit ten Imo cip, a mozem sa pustit do instalacie dialkoveho ovladania, aby to fungovalo na novy vyskakovaci kluc.

neboj budem ta informovat.

zatial sa majteeeee
:D :D :D :D :D :D
Brmm Brmmmm
Rover 45 , 1,4 16v,2001
Moj Angličák : http://www.rammpa.sk/index.php?option=c ... &Itemid=45

Odpovědět