Fujitsu -To máš pravdu tak se omlouvám a napíšu jak jsem ten olej měnil já. Nevím jak se to má měnit správně, proto jsem to sem nepsal...

U červeného jsme povolili myslím nějakou hadici na nápravnici hned za motorem a vždy na chvilku nahodili motor, než to vycuclo skoro celou nádobku. Takhle několikrát zopakovat. U stříbrného to šlo taky když jsem vyndal vracečku do nádobky a do hadice narval jinou hadici a tu do kýble, pak jsem lil čistej olej do nádobky vrchem a docela to prolítlo, ale tam jsem to teda dělal hodně dlouho a ikyž to auto jezdilo dlouho bez oleje, tak se nic nezavzdušnilo, z toho strach mít nemusíš, jen bych dával pozor, aby bylo čerpadlo stále pod olejem a nešlo na sucho, ikdyž ono asi něco snese. Chce to dělat ve dvou

Specifikaci neporadím, ale asi to nebude tak velkej problém, v dnešní době jsou ty oleje hodně vyspělé, mechanici v servisi VW dokonce při hlučném servu přechází z červeného na zelený, udalně by měl být lepší, ale červenej mu taky nemůže ublížit, když tam byl od výroby
A pak tu dám poslední odpověď na offtopic
No sedadla budou jiná, protože by měl řidič jenom to obyčejné, bez nastavování výšky a bederní opěrky spolujezdec by byl fajnšmekr. Jinak by to mělo bejt stejný. Pokud to máš od toho sam´ho člověka tak za to chtěl myslím 20.000kč. Jenže byla tam špatná převodovka, vyzkakovala spátečka a musela se držet, jinak prej OK. Ale největší mínus byl ten rok 95, to má i ten rozdělovač na vačce, kastle neni ještě vyztužená, zrcátka to mělo už po faceliftu. Posílal mi fota, ani to nebylo skoro schnilé... Jinak myslím, kdyby to byl rok 97 a výš a vše funkční i s 16" hliníkama, tak bych tu dvacítku asi dal. Jenom převodovka je za 6000, motor teřba kolem 10.000kč, ale na vrakáči v HK za něj chce myslím 20.000kč, kola 5000-6000kč. Pak je tam kupa dalších věcí kolem 500-1000, jako zrcátka, volant, pytle a takovejch věcí je hafo. Možná by se vyplatilo aj za víc podle stavu, ale to musíš mít místo, kde to to nebude žrát chleba.