420Di 77kw 1999
420Di 77kw 1999
Zdravim konecne som si sadol spat do milacika po troch tyzdnoch. juj ta lahoda.
ale aby to nebolo take happy tak mam problem z trhanim motoru. kedysi to bolo zriedkavo a to pri 130km za hod /130-140/. teraz to robi ked je auto vacsinou zohriate a pri otackach od 1850/1900 do 2500. ked sa to objavy stlacim spojku a pridko stupim na plin a pustim ked otacky vybehnu na 4000 ale nejak sa im nechce spravim to este dva tri krat a uz je to v poriadku zase ide niekedy aj niekolko dni a niekedy len par km a je to tu opat. ale vacsinou to zaberie hned v prvom kole a potom je celu cestu klud teda tych 30km co mam do prace.
Vaha vzdchu to nebude tu uz som vylucil ma na svedomi stratu tahum v pripade ohriateho motora ale tu problem nemam alebo som ho nezaznamenal. len to neprijemne trhanie.
dalej ma trapy unik chladiacej kvapaliny ako stalo auto jedna mlacka mokra pol pod chladicom a jedna je asi z termostatu. nedalo sa to vcera v tej zime identifikovat a uz sa stmievalo. Tu ma napada este jedna vec ako odvzdusnit chladiaci okruh a okruh kurenia. niekde som to cital a zabudol som kde a ani som si to nevytlacil a neviem to najst.
tych drobnosti je este viacej ale s tym sa da zit a postupne si ich odstranujem ako viem. ale toto neviem.
je mozne ze servisak co ma notebook mi vie pozriet aj rovrika alebo na to treba speci soft?
alebo z vas niekto nemate? ja som pracovne mimo dost a mam cas akurat tak vecer.
ale aby to nebolo take happy tak mam problem z trhanim motoru. kedysi to bolo zriedkavo a to pri 130km za hod /130-140/. teraz to robi ked je auto vacsinou zohriate a pri otackach od 1850/1900 do 2500. ked sa to objavy stlacim spojku a pridko stupim na plin a pustim ked otacky vybehnu na 4000 ale nejak sa im nechce spravim to este dva tri krat a uz je to v poriadku zase ide niekedy aj niekolko dni a niekedy len par km a je to tu opat. ale vacsinou to zaberie hned v prvom kole a potom je celu cestu klud teda tych 30km co mam do prace.
Vaha vzdchu to nebude tu uz som vylucil ma na svedomi stratu tahum v pripade ohriateho motora ale tu problem nemam alebo som ho nezaznamenal. len to neprijemne trhanie.
dalej ma trapy unik chladiacej kvapaliny ako stalo auto jedna mlacka mokra pol pod chladicom a jedna je asi z termostatu. nedalo sa to vcera v tej zime identifikovat a uz sa stmievalo. Tu ma napada este jedna vec ako odvzdusnit chladiaci okruh a okruh kurenia. niekde som to cital a zabudol som kde a ani som si to nevytlacil a neviem to najst.
tych drobnosti je este viacej ale s tym sa da zit a postupne si ich odstranujem ako viem. ale toto neviem.
je mozne ze servisak co ma notebook mi vie pozriet aj rovrika alebo na to treba speci soft?
alebo z vas niekto nemate? ja som pracovne mimo dost a mam cas akurat tak vecer.
Re: 420Di 77kw 1999
takze to vidim tak ze sa zacnem obzerat po novom motoriku?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To snad nebude potřeba, tenhle motor při správném zacházení obvykle přežije celý zbytek auta. Ty netěsnosti chlazení se snad dají vyřešit, ale s tím trháním motoru ti těžko někdo po internetu přesně řekne, kde je chyba. Bude to chtít servis.
toho sa obavam Bohuzial najblizsiu dobu sa do DS servisu nedostanem v nitre taky servis asi nieje a kamos co ma PC tak mi vravel zez vie auta i ked za 100E som nasiel na ebay nejaky boo + kable na testovanie aut ale ci to je ono a co z toho vycitat hm ako kupil by som ho ale kvoli jednemu auto to nema vyznam i ked asi sa rozrastie rodinka o jednu 414AnderN píše:To snad nebude potřeba, tenhle motor při správném zacházení obvykle přežije celý zbytek auta. Ty netěsnosti chlazení se snad dají vyřešit, ale s tím trháním motoru ti těžko někdo po internetu přesně řekne, kde je chyba. Bude to chtít servis.
ak si z nitri skus bosch servis
to som sa pytal kolegov a nepoznaju ho ktory to je nitru ako tak poznam som tam v priem parku kazdy den takze to by sa dalo.mixal píše:ak si z nitri skus bosch servis
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Andrej Raček AR Servis
Bratislavská 9/B
949 01Nitra
Tel.: (037) 7734343
zdroj: http://bcs.bosch.sk/index.html
Bratislavská 9/B
949 01Nitra
mne sa to nepodarilo najst a tak ti moc dakujem, uz som tam aj volal nevedeli mi povedat ci vedia zistit vsetko vraj je to problemom u starsich aut tak som jej opisal co je problemom a ze prezisti a zavola ... hm to by bolo keby vedeli vycitat co tomu je xD budem cakat ci zavolajuAnderN píše:Andrej Raček AR Servis
Bratislavská 9/B
949 01Nitra

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V mém autoservisu mají diagnostiku BOSCH, kterou používali i na mou starší 620SDi ... takže obecně diagnostika BOSCH s Tvým autem komunikovat bude, jen je otázka, jakou mají verzi? Diagnostika BOSCH je založena na modulárním konceptu, takže záleží na konkrétním servisu, jak nakombinovali rozsah poskytovaných informací, když tu diagnostiku pořizovali.
tak zatial sa slecna neozvala asi zabudla 
tak som dnes pri tankovani dolial nieco do nafty vraj na cistenie trisiek a uvidime

tak som dnes pri tankovani dolial nieco do nafty vraj na cistenie trisiek a uvidime

cobain píše:tak zatial sa slecna neozvala asi zabudla![]()
Musis ich otravovat