Koliky na hlavě 82 kw
Re: Koliky na hlavě 82 kw
Tady je odkaz na foto a pořad mi vrta hlavou proč mi jde ta voda do oleje jak vše vypada v poho a chci se zeptat na co tam je ta přetlakova kulička ktera je v tom plastovem potrubi jak jsou střiky nešla mi ani zmačknout foto 3683 nemuže to byt tim že to bylo ucpane a že to pak tlakovalo do hlavy?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem, že Tommi to vyřešil až tím, že koupil jiné auto
Vkládání fotek vysvětleno v SZ.

No ale to je u mně až ta krajni varianta jelikož ho mam na lpg.A mit nějakou fabku a byt takovy tuctovy.
Nechcu sýčkovat, ale ty máš i vodu v oleji, (a to dost), ne jen olej ve vodě, jak je u Rovera zvykem, takže doufám, žes tu hlavu nechal někde podrobit tlakové zkoušce. Na těsnění totiž žádnou větší chybu nevidím, navíc aby se dostala voda do oleje přes těsnění je nepravděpodobné, muselo by se to protrhnout kolem těch šroubů, jiná cesta není. Takže mě logicky napadá - prasklá hlava.lukacek píše:Tady je odkaz na foto a pořad mi vrta hlavou proč mi jde ta voda do oleje jak vše vypada v poho a chci se zeptat na co tam je ta přetlakova kulička ktera je v tom plastovem potrubi jak jsou střiky nešla mi ani zmačknout foto 3683 nemuže to byt tim že to bylo ucpane a že to pak tlakovalo do hlavy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, já mám už dva roky jiný auto. Závadu se nepodařilo vyřešit několika mechanikům(například DS autoservis Brno, PAS Zábřeh), předpokládám že auto už dneska neexistuje. A to tam vůbec nešla voda do oleje, jenom olej do vody a to jen v mírném množství. Hlava byla tlakovaná dvakrát a na nic nepřišli, těsnění měnili taky dvakrát(pokaždé jinde). Nakonec jsem ho prodal se ztrátou přes 60 000 Kč/1rok. Kdybych tehdy hned na začátku rovnou koupil na vrakáči celej motor tak jsem ještě ušetřil.AnderN píše:Mám dojem, že Tommi to vyřešil až tím, že koupil jiné autoVkládání fotek vysvětleno v SZ.
Na špatnej kus auta můžeš narazit kdekoli. Nevidím žádnej důvod si znovu nekoupit Rovera. Fábii ani v nejhorším snu.
No hoši ja už ale motor měnil koupil jsem to s zadřeným motorem.řetočený rozvoďák a ze skušenosti vim že je někdy levnějši koupit celej motor tak jsem ho koupil a vyměnil ale špatny kosek vydržel 7000 km a už ho rozebírám kdo vi jestli to nebyl od toho koleby co si s nim nevěděl rady bylo to z boraného kombika.A dal jsem kamošovi hlavu vzal mi ji do ostravy na nějakou tlakovo zkoužku tak jsem zvědam ale ja myslim že to bude zase nějaky !&@#!.