Koliky na hlavě 82 kw
Koliky na hlavě 82 kw
Hoši jsou stejne koliky na hlavě s 45 a 416 jelikož na 45 ma motor jen 80 kw.Protože mam stary motor a tam jsou ty koliky kovove tak bych je mohl použit do meho dobreho motoru jak bych měnil těsněni coš se neuprosně bliži už to žere vice vody než benzinu.A nevim o tom že by mi to někdo potajnu předělal na vodu.
- Roman620ti
Re: Koliky na hlavě 82 kw
Ty staré zahoď
stejně pokud koupíš těsnění pod hlavu, budou v sadě, aspoń u lepších výrobců jsou kovové přibaleny 

2x Rover 620ti
jenomže v auto kely asi nebudou jak koupim jen pod hlavu a nebo mate nějakou adresu kde to je už odzkoušene?Budu jen rád
- Roman620ti
pokud koupíš Victor reinz tak tam sou, už jsme ho na jeden Káčkovej motor objednávali, je za moc pěknou cenu a přeci jenom to je značka 

2x Rover 620ti
Můžu potvrdit,taky jsme dávali toto,na dvoustovečkuRoman620ti píše:pokud koupíš Victor reinz tak tam sou, už jsme ho na jeden Káčkovej motor objednávali, je za moc pěknou cenu a přeci jenom to je značka

R 400 SDI 99
A nahodou nějaky odkaz?A nepřibali mi tam nahodou k tomu aji nějakeho dělnika ať to mam ze všim všudy.
Dělníky k tomu nebalílukacek píše:A nahodou nějaky odkaz?A nepřibali mi tam nahodou k tomu aji nějakeho dělnika ať to mam ze všim všudy.

R 400 SDI 99
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v Elring sadě jsou taky
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Nemáte nahodou nějaky planek jakym zpusobem dotahovat hlavu u škodověnky to bylo do takove šroubovice a jekym momentem ať je neutrhnu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pořadí je na tomhle obrázku http://www.mgfcar.de/hgf/cover.jpg .
Dělá se to postupně na tři kola.
První kolo dotáhneš na 20 Nm (Někdo ale říká 30Nm). Druhý kolo je dotažení o půlotáčku (180°) a třetí kolo je zase dotažení o půlotáčku (180°).
Dělá se to postupně na tři kola.
První kolo dotáhneš na 20 Nm (Někdo ale říká 30Nm). Druhý kolo je dotažení o půlotáčku (180°) a třetí kolo je zase dotažení o půlotáčku (180°).
- Roman620ti
U značkových těsnění je i návod k dotažení makovice, nejsem si jist, ale reinz ho myslím má, Elring ho má 100%
2x Rover 620ti
Hoši tak jsem rozdělal meho rouvřika a zjistil jsem prd.Těsněni je jak nové a už je aji podle mně měněné protože tak už jsou ocelove koliky a těsnění victoria rainz.Tak jsem to vše očistil a nemužu přijit na to kuďma mi mohlo tect ta voda do oleje.Všechny ventily jsou pěkně vypalene a ji svičky.Foto možna hodim večer nemam u sebe foťák.Jo a to dotaženi te hlavy tam je obrazek jen toho horniho krytu ja tam mam jen 10 šroubu.Moje puvodni zjištění ubyvala mi čim dal vice voda a jak jsem po zahřati motoru otevřel nadobku tak se hned zvedla hladina a vybublaly bublunky a pak hned klesla pod normu a ubyvala a ubyvala.tak asi 1,5l na 500.Už jsem aji myslel jestli to neni směšovačem od plynu (lpg) ale to by se nedostala voda do oleje ale jen do valcu a navíc mi to jelo dobře žedne vynecháváni. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem zažil. Naštěstí tohle už řešit nemusím. za ten obrazek sorry to jsem kdesi vyhrabal.
A co jsi s tim mněla a jak jsi to vyřešil?
Jak tady mam dat fotky?