No a nebo varianta, bracha by mi dovezl vyfuk od Rimmerovych brachu... http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID002993 doufam, ze to neni Bosal

Hele žádnej problém s tim nebyl. Já osobně jsem to tam nedával, ale byl jsem u toho a mechanik to měl do půl hodinky vyměněný .. Jediný co bylo, že ten koncovej díl měl hrozně dlouhou trubku.. že koukala snad 10cm ven, ale to se řízlo, nasadila koncovka a jel jsemtrunda.raspi píše:No... prave to je ono... jo Bosal je sice levny a k dostani, ale je to smejd... Ten Tyll se mi docela libi... Kdo s nim ma zkusenosti? Ja mam moznost mit jakysi vyfuk, za rozumnou cenu, ale pry je to asi Polska vyroba... mam, nemam? Jo a koukam, ze ten Tyll tam ma na starsiho kombika vyfuk s dvojitou koncovkouTo by mohlo pasovat, ze? Akorat mam trosku obavu, jak by to vypadalo...
Lajoneli, jak ti sednul na auto, nemel jsi problem s nasazenim, s uchytama? Spokojenost?
Ne ne tu už jsem měl koupenou... Jinak vejfuk mám asi rok... drží a jistě bude držet ještě dlouhotrunda.raspi píše:Ta koncovka byla soucasti vyfuku? Jak ho mas dlouho?