Zaseknuté střešní okénko
-
Re: Zaseknuté střešní okénko
to prave netusim. Me taky moc nefunguje a snazil jsem se v manualu najit na co to je, ale nic krome tohodle uz tam neni
No ja bych to fakt videl jako nastaveni prokluzu... tim by se dalo nastavit to, ze pokud si do okynka skripnes ruku, tak ti ji neufikne
a pokud bys to uplne povolil, tak muzes okynko zatahnout rucne... budu to muset pokoumat
Stejne to musim nastavit... kurnik ale stve me to pocasi... v takovem hnusu se mi venku nic nechce delat 

-
me totiz motor funguje, ale dela to zvuk, jak kdyz preskakujou zuby a okno se nehybe, tak se na to taky chystam, ale az bude hezci pocasi.
No tak to budes mit budto ozvejkane zuby nebo seknute lanko... takze budto teda zkus povolit tu matici a vysunout okno rucne a nebo zkus tu mou metodu "vytazeni lanek"...
-
Spis ty zuby, tak tajne doufam, ze to timhle pujde nejak poladit.
Kdyz tomu oknu pomuzu, tak ho otevru i zavru.
Kdyz tomu oknu pomuzu, tak ho otevru i zavru.
Tak story se stresnim okynkem pokracuje... chtel jsem ho zkusit poladit, aby mi nejezdilo krive a aby sedely parkovaci polohy a jsem na tom jeste hur nez pred tim
Je to jeste krivejsi a navic ... no proste je to masakr. Takze vidim asi jedno jedine reseni... musim prijit na to, jak povolit ten prokluz, protoze jinaci cestu jak to postelovat uz proste nevidim
Jinak pod tim caplikem se tedy zrejme steluje prokluz, ale zaroven, kdyz se tam zapichne torx, da se tim okynko zavrit manualne...

Opatrne, aby Ti to po zavretí doliehalo, pršať ešte bude pár krát určite 

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
No to ja si hlidam, ono to vzdycky tak nejak zavrit jde... ale ... no je to humus... blbe se to steluje 

Taaaak.... dneska jsem mel chvilu casu, jedeme zitra na takovou mensi dovcu, tak jsem si rekl, ze musim neco postelovat s tim stresnim okynkem, ktery mi posledni tri mesice nefacha... konzultoval jsem to s tatou a bylo mi vysvetleno, ze ten ohnuty plech pod tim sroubem je skutecne jen pojistka proti povoleni a ze staci ten plech jen narovnat a pak by ta matka mela jit povolit... a ono ano
Takze jsem povolil ale ouha... ten prokluz nefunguje tak jak jsem si myslel... jako ze pak budu moct volne bez nasili do toho motorku nastrcit ty vodici lanka... ee... timto se steluje akorat prokluz na motorku... proste aby kdyz to dojede do kraje, tak aby to neseklo motorek... nastesti jsem ve spolupraci s Verkou prisel na to, ze kdyz s tim tocim manualne, tak si to to lanko vezme, coz motorek nechtel ... uf - takze uleva... ted uz jen stacilo podat tomu ty lanka tak, aby okynko nejelo krive... to bylo taky celkem v poho... jenze ted mam problem, ze jsem ty lanka tam strcil kdyz byl motorek ve spatne poloze, tudiz mi nesedi parkovaci polohy... no ale to uz je detail
Dulezite je to, ze jsem prisel na to, jak tomu ty lanka podstrcit a to tak, aby slo okynko pekne rovnobezne.... huraaaa
... proc ja musim byt se vsim vzdycky prvni a musim delat pokusy na svem aute? 

- Roman620ti
No vidiš, kdybys sis koupil tíčko, tak bys tam řešil zase úplně jiné věci
Si nevybereš 

2x Rover 620ti