Zdravím, tak jsem se dnes konečně podíval na auto po bouračce. Překvapil mě nárazník, který je k autu připevněn "jen" deseti šrouby po obvodu. S ním si poradím a můžu ho používat dál, protože je OK, jen lehce prasknutý. Problém je však s chladičem vody a světlem. Světlo na první pohled vypadá dobře, ale má popraskané tělo - drží pohromadě, jen ho zřejmě budu muset zatmelit silikonem, aby do něj netekla voda či podobně. Chladič je naproti tomu lehce prasknutý jen ve dvou místech - u přívodu vody a pak ještě v místě, kde byl přichycený (patka se utrha a v chladiči vznikla dírka). Nicméně jinak je neporušený. Proto zvažuji možnost opravy - zalepení nějakým vhodným lepidlem nebo podobně. Plast, který je na chladiči použitý nejde slepit jen tak nějakým lepidlem, navíc lepidlo musí být pružné a odolat určitému tlaku a teplotě.
Proto se Vás chci zeptat zda už někdo z Vás chladič opravoval, případně tip čím ho zalepit? A dále bych potřeboval poradit jak natáhnout zpět čelo auta (alespoň horní díl) o cca 1-2 cm dopředu. Vždy jsem s tulákem jezdil do servisu, protože jsem toho názoru, že každý rozumí něčemu a nechtěl jsem to bastlit doma na koleně.. bohužel nyní jsem v takové situaci že není toto řešení možné. Auto nutně nepotřebuji, ale alespoň jeden den v týdnu by se fakt hodilo.
Za jakékoliv rady předem díky a přeji všechno nejlepší (a spoustu bezpečných kilometrů) do roku 2010!