Mám veselý příběh s mým roverem 400. Jedu si takhle z práce a najednou mi rovřík přestal topit. Teplota ale nestoupala, tak jsem jel dále. Po ujetí asi tak jednoho kilometru začal cukat. Nezbylo nic jiného, než zastavit. Po otevření kapoty jsem přišel na to, že voda z expanzní nádoby je fuč (ta tam opravdu byla, protože jsem den zpět doléval fridex), ale v oleji po vodě ani stopy. Asi po hodině dojel kamarád, který dovezl i destilovanou vodu. Do nádobky vlezly 2 litry po maximum. Když jsem však nastartoval, z výfuku šel hustý bílý kouř. Asi po minutě jsem to zdechnul a už byla voda v oleji. Následoval odtah a oprava.
Myslel jsem, že to bude těsnění pod hlavou. Jenže se ukázalo, že je to (údajně) prasklá hlava. Protože jsem hlavu nikde nesehnal, následovala výměna motoru, kterou mechanik uvítal více, než možnost měnit hlavu, protože jeho kamarád má na vrakovišti rovera, na kterém se musí vydělat.

Jen když to dnes dal dohromady, tak vše funguje, jen to má malý háček. Nejde zařadit zpátečka. Ta jde jen když je motor zhasnutý, zařadí se, nastartuje a couvá.
Nevíte, co s tím může ještě být? Nemůže to být tou novou lamelou?