Kazda rada dobra.Ja uz neviem co s tym.
DAKUJEM

Jde o to jestli je trhání avynechávání "elektrické - prudké cukání" a pokud máš rozdělovač, může být vada v něm - palec. Jestli to chcípá pomalu z nedostatku jakoby paliva - jestli se ti neuvolnila nějaká nečistota v plivové liště, nebo na konci lišty ventil tlaku paliva, nebo jak se tomu nadává, nebo prostě přicpaný fuel filter. tohle diagnostika nenajdemixal píše:Zdravim vas. Tak zda sa ze moj roverik si na mna zasa nieco vymyslel.Pokusim sa vam popisat o co ide.Pred vcerom som skusal len tak vytacat auto na volnobehu a ono z nicoho nic skapalo a odvtedy to robi kedy sa mu zachce.Je jedno ci je auto zohriate alebo studene a ci mam 2 ci 4 prevodovy stupen alebo je to na volnobeh ,auto zacne trhat a skakat az nakoniec zhasne motor.Potom sa da len tazko nastartovat a ked to uz konecne naskoci motor ide ako hodinky a takto stale dokola.Su tam nove filtre ,kable,sviecky,rozdelovac aj palec vystriekal som vsetky konektory ktore som v motory nasiel.Vcera som bol u mechanika a ten ma poslal na diagnostyku ktoru on nema.Auto napychli a vysledok.BEZ ZAVAD,,.Moze to byt tym ze je zle tesnenie pod hlavou?Nezda sa mi ze by bol olej v chladiacej kvapaline ale je ho dost pri sviecke C1.
Kazda rada dobra.Ja uz neviem co s tym.
DAKUJEM
To se dá zjistit jediným způsobem.... změřit tlaky.mixal píše:Nemohlo by to byt sposobene stratou tlaku vo valci z dovodu znicenych kruzkov?
kôli tomu to necuka urcite.len to pravdepodobne roztrhnute tesnenie pod hlavou sposobilo ze sviecka bola utopena v oleji a zle to odpaluje.Eny45 píše:To přece nemůže cukat kuli těsnění pod hlavou.
To může mít jak tu bylo psáno jen dva důvody.
1) jde tam špatně palivo
2) vynechá zapalování
Většinou ta chyba byla v zapalovaní. Soudím z toho, co tu řešili lidi před tebou. Když jim auto náhle chcípalo.
Nemeral som ho lebo ani neviem ako na to.a aky by mal mat tlak?najdem to v rave?Vilém píše:Měřil jsi tlak benzínu?