Zdar,
teď mě tak napadlo, že už delší dobu vyloupávám víčko nádrže (plechová část karoserie, dvířka) klíčem. Od nějaké doby prostě táhlo nereaguje. Nemáte někdo tip, kde by to mohlo být vypadený a kudy k tomu? Díky
Zámek víčka nádrže - vyřešeno
Zámek víčka nádrže - vyřešeno
Rover 420 SI (RT), 136 PS, 1996, světlá kůže, vínová perleť.
Re: Zámek víčka nádrže
No budes muset vyndat bocni oblozeni v kufru, nebo koberec a plast vedle ridice... jine cesty asi neni
..... Rover 400 Workshop Manual - Fuel delivery system - Fuel filler flap release cable (str. 553) 
Vypadeny to muze byt na jednom nebo druhem konci, ale asi jednodussi by mohlo byt, zacit packou... ten kryci plast se da oddelat snadno a tam uz uvidis vse potrebne....

Vypadeny to muze byt na jednom nebo druhem konci, ale asi jednodussi by mohlo byt, zacit packou... ten kryci plast se da oddelat snadno a tam uz uvidis vse potrebne....
Ono to vypadá, že to při tahání má nějaký odpor, takže lanko na páčce asi je. Zkusím ten kufr. Díky.trunda.raspi píše:No budes muset vyndat bocni oblozeni v kufru, nebo koberec a plast vedle ridice... jine cesty asi neni..... Rover 400 Workshop Manual - Fuel delivery system - Fuel filler flap release cable (str. 553)
Tak jsem to spravil. No, spravil. Ono to stačilo poladit. Sáhnul jsem dovnitř a vytáhnul lanko i se zámkem. Pak jsem zjistil, že to funguje. Tak jsem to dal zpět a chvilku jsem ladil ten ohýbací plech na dvířkách, a už to funguje jak má.