diely
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
diely
idem zajtra ráno k jednému havarovanému roveru, bol prevrátený na strexu, motor ma najazdenýx 80 tis km, že vraj je v poriadku, sú tam celé svetlá, niektoré skla a tak podobne.... ak by ste niekto niečo potreboval, môžeme sa dohodnúť a zajtra to donesiem zo sebou, ja si idem po servo a motorčeky vo dveráx .... ale píííšete rýxlo,
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E
Re: diely
Wlassto potreboval by som senzor ABS jeden predný a jeden zadný-musím ich vyskúšať vymeniť bo mi svieti stále TC a testbook nič nepíše.Je to taký kábel ide z náboja kolesa do podbehu tam má takú modrú plastovú koncovku.Napíš mi SS s telefónom,zavolám Ti.Houk.
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
- wlassto
- Kontaktovat uživatele:
Re: diely
- som nenapísal že čo všetko tam ešte je, takže motor je plne funkčný, má nabehaných cca 90 tis km, brzdy sa mi zdali o.ki., tmliče kupoval nové, ale to neviem posúdiť, či sú ešte dobré alebo nie,katalyzátor a celé výfuckové potrubie zo všetkými tubami bol v pohode, sú tam klasické roverácke disky so zimušnými pneu (r15) a tiež neaké disky, ktoré som nevidel, s letnými pneu (r16), všetky svetlá sú celé, dokonca na predných že sú xenony, interier je tiež v celku, je tam automatická klíma, radio ale už som si nepozrel či na CD alebo kazeťák, vodičove airbagy sú celé, palubná doska tiež....
- dohodu mám s ním takú, že vždy mi dá zhruba polovičnú cenu od nového dielu, napr. že motorčeky vo dveráx stoja 2800 tak ix cena je 1500 a tak podobne..... ale dá sa dohodnúť aj lepšie, nové servo stojí 60 tis sk a ja som zaňho dal 6x menej
- takže kto niečo potrebuje, nex píše, na další týždeň sa zastavím zas....
- dohodu mám s ním takú, že vždy mi dá zhruba polovičnú cenu od nového dielu, napr. že motorčeky vo dveráx stoja 2800 tak ix cena je 1500 a tak podobne..... ale dá sa dohodnúť aj lepšie, nové servo stojí 60 tis sk a ja som zaňho dal 6x menej

- takže kto niečo potrebuje, nex píše, na další týždeň sa zastavím zas....
ak prave neboxujem, tak makam vo fitku L O V E & H A T E