Žárovky na 75 a jejich výměna
Re: Žárovky na 75 a jejich výměna
Měl sem tu čest měnit si komplet žarovky a poznamenávám že mám H7 a H9 , a výměna až na pár nedostatků proběhla dobře zpoza podběhu
, jetě bych dodal že po výměně a zapnutí světel se světlomety samy vrátili do nastavené polohy , bylo příjemné vidět že auto má zmáklí i tohle 
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 
donutil píše:Já zatím měnil asi 3 krát tlumené zpoza kola a nemám s tím problém.Ale co mě zaujalo,ne že bych to potřeboval,ale ta umělohmotná krycí deska na podběhu stojí na ebay 450 Kč.Mě to přijde fakt moc.
http://viewitem.eim.ebay.cz/Rover_75MG_ ... 28194/item
ještě bych dodal že onen kryt jako má donutil, mám já připevněn otočným šroubem z nějakeho těžkého kovu, nevím jak ostatní nebo starší modely.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 
Porad jste na tom kuci dobre s vymenou zarovek na 75.
Ja kdyz chci vymenit xenonovy vybojky tak musim nechat sundat celej cumak, vymontovat svetla a vymenit zarovky, protoze na svetlech se musi vysroubovat cela ridici jednotka xenonu a tou malickou skvirou v podbehu to proste nejde ani kdyz sundate celej podbeh.
Sikovnej servisak to ale ma za chvili.
Ovsem vymena v odstavnym pruhu svepomoci nehrozi. Jj i xenony maji sve nevyhody a to nemluvim o cene vybojky.
Kdyby jste nekdo potrebovali informaci o xenonovych vybojkach, typ atd, tak vse jsem jiz popsal na r-c.net
zde link: Xenonove vybojky na R75/ZT - originalni
Ja kdyz chci vymenit xenonovy vybojky tak musim nechat sundat celej cumak, vymontovat svetla a vymenit zarovky, protoze na svetlech se musi vysroubovat cela ridici jednotka xenonu a tou malickou skvirou v podbehu to proste nejde ani kdyz sundate celej podbeh.
Sikovnej servisak to ale ma za chvili.
Ovsem vymena v odstavnym pruhu svepomoci nehrozi. Jj i xenony maji sve nevyhody a to nemluvim o cene vybojky.
Kdyby jste nekdo potrebovali informaci o xenonovych vybojkach, typ atd, tak vse jsem jiz popsal na r-c.net
zde link: Xenonove vybojky na R75/ZT - originalni
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Smutná zpráva.
Včera jsem bratrancovi chtěl ukázat svoje led stromečky. Chytnu za patici a zatáhnu. A ejhle vytáhl jsem prázdnou patici. Chytnu za konec LED žárovky a zatáhnu a nic. Zatlačím dopředu a jde to. Ledky vypadla do reflektoru. Vyndal jsem velkou žárovku a snažil se prstem vytáhnout ledku dírou pro potkávačku. Nešlo to vůbec až mi nakonec propadla škvírou mezi reflektorem a čelem světla. Tak jsem ji nakonec vyhrábl(ještě že tam ta škvíra je kvůli nastavování výšky světel). Vyndám ji ven a ta plastová patice byla vlivem tepla od potkávačky cela pokřivená, dokonce z ledky vytekla i jakási pryskyřice, kterou byl vyplněn vnitřek ledky. Ještě že nekápla na reflektor.
Tímto skončil velice negativně můj zájem o LED žárovky v hlavních světlometech, od teď o led žárovkách budu uvažovat jedině tam kde nejsou vysoké teploty(osvětlení interieru atd).
Později dodám fotky pokřivenejch a roztečenejch LEDek. Nebejt toho že jsem ty žárovky chtěl vytáhnout tak bych ani nezjistil že tam je nějakej problém a mohloto dopadnout možná i hůř. Ledky sice fungujou ale tohle v autě nechci. Ještě mrknu jestli se nedá sehnat patice z pořádnýho plastu.

Včera jsem bratrancovi chtěl ukázat svoje led stromečky. Chytnu za patici a zatáhnu. A ejhle vytáhl jsem prázdnou patici. Chytnu za konec LED žárovky a zatáhnu a nic. Zatlačím dopředu a jde to. Ledky vypadla do reflektoru. Vyndal jsem velkou žárovku a snažil se prstem vytáhnout ledku dírou pro potkávačku. Nešlo to vůbec až mi nakonec propadla škvírou mezi reflektorem a čelem světla. Tak jsem ji nakonec vyhrábl(ještě že tam ta škvíra je kvůli nastavování výšky světel). Vyndám ji ven a ta plastová patice byla vlivem tepla od potkávačky cela pokřivená, dokonce z ledky vytekla i jakási pryskyřice, kterou byl vyplněn vnitřek ledky. Ještě že nekápla na reflektor.
Tímto skončil velice negativně můj zájem o LED žárovky v hlavních světlometech, od teď o led žárovkách budu uvažovat jedině tam kde nejsou vysoké teploty(osvětlení interieru atd).
Později dodám fotky pokřivenejch a roztečenejch LEDek. Nebejt toho že jsem ty žárovky chtěl vytáhnout tak bych ani nezjistil že tam je nějakej problém a mohloto dopadnout možná i hůř. Ledky sice fungujou ale tohle v autě nechci. Ještě mrknu jestli se nedá sehnat patice z pořádnýho plastu.

- Roman620ti
číňan asi použil špatný plast...
To můžeš bejt ještě rád, že sis toho všiml včas a né až po natečení celé té sr*ačky na parabolu. 
2x Rover 620ti
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
jojo moje řeč...
Ze srdce ti Tommi děkuji za informaci, už nějaký čas pokukuju po těhle led žárovkách a ted vím že zůstanu u svých špičkových Phillipsek. 
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Někde ti čínští soudruzi udělali chybu
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
jj chyba v desetinné čárce 
Tak jsem dneska poprve menil H7, spotil jsem se u toho jak pri 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
MOOGu to věřím, já si to vždycky nechávám jako obřad...nikdy nevím jak dlouho se s tím budu zlobit. 
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Mohli bysme s toho na srazech dělat závodní disciplínu... 
Akdo bude dělat zdravotníka, když si někdo zlomí ruku? 
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Cestou ze srazu mi shořela Nightbreakerka, takže zitra jdu zase na to... 
Tome, schvalne to stopni, za kolik to udelas