Motory CDT a CDTi jsou identický.
Už je doma!
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: Už je doma!
Starej motor? Co to je za výraz????
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to dá poznat i pohledem, CDTi má na hadici co vede do EGR ventilu takový čidlo, CDT ho nemá. Vidět to je na první pohled.
Vím, že jsou stejný, myslel jsem 85Kw. Klidně to mohli na úřadu zmastit.
Moc hezké
, gratuluju
A ty kola jsou fakt krásné 
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečné ... tohle nejsou kola z Aničky, ta má o palec větší. A Maxova kola jsou taky šmrncovníTommi_82 píše:Teda ty kola jsou labůžo, max by si je měl od tebe pučit a třeba příští víkend nafotit nejaký pěkný fotky!
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Na velikosti nezáleží(asi jenom mě)
. Max má pěkný kola, ale tyhle mi přijdou mnohem hezčí.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To ti možná říkají holky, ale když přijde na věc, tak zjistíš, že to tak docela neníTommi_82 píše:Na velikosti nezáleží ...
Ahoj,taky gratulačka ke koupi a je to fakt moc pěkný autííííí a ten tempomat ti funguje?Mě ne a za boha nemůžu dojít proč. 
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Používáš ho správně?
Pojistka je O.K.?
Pojistka je O.K.?
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Když myslíš, mládežníku...AnderN píše: To ti možná říkají holky, ale když přijde na věc, tak zjistíš, že to tak docela neníAnička by s menšími určitě nevypadala tak dobře.
Jo tempomat funguje jak má, ale couvací senzory ne, podle manuálu by to mělo při zařazení zpátečky dlouze pípnout, jako že sou mimo provoz, ale žádnej zvuk, ani pípnutí 
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
No dlouze nevím,mě to prostě pípne,moc rád bych ti poradil,ale ani nevím kde je ten pípáček--zkusím to zítra zjistit,jestli ho náhodou nemáš jenom odpojený 
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Treba zohnať niekoho druhého, kto sa postaví za auto, a pozrie sa či pri zaradení spiatočky svietia cúvacie svetlá. Ak to ani nepípa, ani nesvietia cúvacie svetlá, môže ísť o senzor spiatočky. Mne odišiel asi rok-dva dozadu, 9 mesiacov som potom jazdil bez svetiel aj senzora, lebo som bol lenivý ho meniť.Jarda píše:Jo tempomat funguje jak má, ale couvací senzory ne, podle manuálu by to mělo při zařazení zpátečky dlouze pípnout, jako že sou mimo provoz, ale žádnej zvuk, ani pípnutí
Rover 75 2.0 V6 (2000) 2006-2011