Rover 416si....
Rover 416si....
Dobrý den,chci se zeptat koupil jsem si rover 416si 1,6 82kw...Svítí mi jen otačkomer do pulky,hodiny a teplota motoru....Jak mam vyndat celej panel z budiky abych tam mohl dát nové......a jestli ma sviti regulace topeni to mi taky nesvítí diky moc a jaké popripadne žárovky...dekuji na vystrazné svetla atd
Re: Rover 416si....
Dva šrouby ve stříšce nad budíkama, dva pod spínačem mlhovky a pod krytem na druhé straně, pak sundáš ten rámeček. celé přístroje pak drží na třech šroubech (dva dole a jede nahoře) a pak nastavíš volant do dolní plohy a celý panel vytáhneš. Zezadu odpojíš dvě zásuvky a kontrolku airbagu. No a v tech hnědých objímkách jsou tam 4 žárovky stejné jako v předních parkovačkách.
S panelem topení to je horší, musí se vymontovat rádio a pak celý středový panel od páky ruční brzdy až po rádio. Pak se dostaneš ke šroubům panelu topení, které povolíš a panel povytáhneš. Shora jsou žárovky, ale menší, je lepší si je vzít do obchodu s autožárovkama a podle nich koupit.
S panelem topení to je horší, musí se vymontovat rádio a pak celý středový panel od páky ruční brzdy až po rádio. Pak se dostaneš ke šroubům panelu topení, které povolíš a panel povytáhneš. Shora jsou žárovky, ale menší, je lepší si je vzít do obchodu s autožárovkama a podle nich koupit.
Díky moc......hned jse dotoho pustim.....
Tak mo mam rozebrané mam koupit všechny žárovky co jsou na té desce jak je otačkomer atr je jich docela hodne
Většina jsou kontrolky, vyměň jen ty 4 velké, měly by mít na sobe oranžový návlek
Ješte mi nesvítí ani když zapnu výstražné svetla u prostred jak je radio....a ani hned to napravo jak jsou hodiny co mam delat koupit to nové nebo tam jsou nejaké žárovky?
V tech spinacich jsou male zarovicky, jsou tam dve. Jedna na podsviceni a druha jako kontrolka.
A kolik to bude vse stat tak zhruba ty žárovky? Diky takže mam koupit jaké barvy oranžovou všechny?
Dej si tam takové, jakou chceš mít barvu podsvícení těch přístrojů. Źárovka stojí okolo 10 Kč jedna.
A ty to máš jak? no me budiky hodiny a asi i topeni svitilo oranžove
Já tam mám bílé rozptylové ledky, ale jelikož furt hořely, dal jsem před ně nějaký rezistor. Teď mám bílé číslice a oranžové ručičky (žárovky co svítí shora na ručičky jsem nechal původní)
Dobře,takže mam koupit 4 ty velké žárovky a pak ty malé? kolik? na to topeni atd
Tak tady posilam takže mam koupit ty 3 hnede vedle sebe a pod tim hnedem na levo? A jak tam je to prázndé ty dve to je co? Diky
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vem baterku prosvit to a hned uvidis co tam je 

Diky ale na otackomer a rychlost jsou ty hnede? + ta cerna velka pod hnedou ?