Nestartuje 416 si
Nestartuje 416 si
Včera mi při jizdě chcipl motor a už nejde nastartovat.Tak jsme očistil kontakty na kablech a pořad nic dal jsem tam aji druhou svičku a startoval a ani jistkru to nehodi.benzin tam je v tom není podle mně problém bude něco s elektřinou.Nemate někdo nějakou radu?a nemate někdo soupis chyb kamož mi možna ve středu pujči kabel tak možna zjistim s jednotky co to piše.
Re: Nestartuje 416 si
.... beznou diagnostikou nic nezjistis, protoze tvuj roverek jeste nema ODBII... jinak myslel jsi, ze jsi vymenil civku.. ne svicku, ne? ... no pak vymeni viko rozdelovace a palec...
Ne dal jsem tam druhou svičku co mam nahradni a stratoval abych zjistil jestli to dava aspoň jiskru a nic.A na palec jsem se dival a vypada v pořadku a kontakty jsem take očistil na te hlavě.
Takže tohle mi nepomuže tohle ma kamoš a na Jazzu mi to šlo http://www.youtube.com/watch?v=ZwyJN6SomEc
Ne, protoze mas ridici jednotku MEMS2 a odb2 je az v ECU MEMS3... tzn. od nejakeho 99 roku...
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak vytahni prostredni kabel na rozdelovaci a na mem vyzkousej zda dava nebo nedava jiskru ,bede to bud vicko nebo palec nebo take civka ne bo snimac otacek 

-
- Kontaktovat uživatele:
Benzín mu tam jde takže snímač to neni, vypadá to na cívku tou bych každopádně začal....
jen jak ji nemam jak vyzkoušet tu civku nemam jinou.
Docasne jde nahradit i civkou ze skodovky...
Hoši to mi ani nemluvte.zařek jsem se že ke škodovkam už se nebudu vracet a zase musim hledat v garaži.
Hoši bude te se se mě smat.Tak jsem to zkoušel jen ten kabel od indučky a jiskra nepřeskoči ale jak jsem se toho chytnul jak mně to koplo jako kralika ale podle mně malo ale nějaky proud tam je tak asi špatna indučka co typujete?
... asi ano... pokud jiskra nepreskoci, ale pritom te to koplo, tak bude civka asi slusnuta... coz neznamena, ze by neumela generovat vysoke napeti, ale ne dostatecne pro preskoceni jiskry... no bud rad, ze jsi nedostal plnou palbu 

Určitě špatná indučka, kope to od 50 V nahoru, ale ty potřebuješ asi 30 kV, až tam budeš připojovat tu škodováckou, tak bacha, ať se tikde nedotknou ty dva kontakty kostry ani sebe. Jeden na svorku 15(16), druhý na svorku 1, je jedno který kam, obal se ukostřovat nemusí. Jiskra aby byla aspoň tak 3 cm - zkoušej kabelem přímo z cívky proti kostře ale prsty aspoň 10 cm od kostry a nedotýkej se karosérie ani druhou rukou nebo kolenama 

Hoši tak je to indučka.Zase nam přišli vhod zkušenosti z našich škodověnek.