Nevím si rady
Nevím si rady
Zdravím jsem tady novej. Mám problém měnil jsem převodovku a po kompletaci mi auto na sekundu chytlo a blaflo od té doby nebzučí čerpadlo. Nwm zda to muže souviset s náhonem tachometru ?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Nevím si rady
Mám jedinou radu: Vyplň bydliště a třeba někdo blízkobydlící ti na to mrkne. Toť návod: https://picasaweb.google.com/1116639854 ... rbuF2PHePA
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Vyplněno je to okres Kladno. No asi tam bude něco v elektřině nebo jsem tady četl o pojistce v případě nárazu? Mam rover 1.4 SI.
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
A neměl si odpojenou baterku?
Nedávno mě někdo volal jestli nevím, jak je to s odpojenou baterkou a právě taky měnil převodovku a nemohl nastartovat. Pokud se pletu tak prominte

Nedávno mě někdo volal jestli nevím, jak je to s odpojenou baterkou a právě taky měnil převodovku a nemohl nastartovat. Pokud se pletu tak prominte

To určitě ne
pročítal jsem topic o čidle na otáčky http://www.roverclub.cz/bb3/viewtopic.p ... dlo#p62992
a při nasazování převodovky jsem zjistil, že je odpadlý nahon a zevnitř vylomený magnet mohlo by to byt to samé jako s tím čidlem na otačky ?
přiložím fotku.
Předem děkuju za rady

a při nasazování převodovky jsem zjistil, že je odpadlý nahon a zevnitř vylomený magnet mohlo by to byt to samé jako s tím čidlem na otačky ?
přiložím fotku.
Předem děkuju za rady

- Přílohy
-
- P1160179.JPG (238.24 KiB) Zobrazeno 3264 x
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tim to urcite neni a je ten nahon urcite ulomeny nebo se to jen rozpadlo? Kdyz to neni polamane tak to poskladej a bude zase fungovat.
Zkontroluj zda mas pripojenou kostru nedavno se to tady take resilo
Zkontroluj zda mas pripojenou kostru nedavno se to tady take resilo

Moc dík za radu dělala to blbě upevněná kostra
. problém vyřešen. 

Toz to je dobra sranda.... behem tydne uz druhy pripad 

Jěště bych měl dotaz. Nedávno jsem nechal vyměnit ložiska v převodovce (udajně 5 ložisek a gufera)+nový olej, tak se mi zdá, že na pětku cca mezi 70 až 90 km/h to trošku hučí. Může to být normálni u nových ložisek ?
Neni huceni jako huceni.... Ale pokud je to hodne hrube, tak to dobre neni.... Ja jsem teda menil jen loziska na hridelich a po vymene to byla uplna slast, jak byl najednou klid...
No to předtim bylo jak kdyby tam něco litalo takovy rachtani. Po vyměně klid
jen to mírné hučeni v určitě rychlosti. Asi jim to zajedu ukázat do toho servisu co řeknou. Říkali, že na ložiska je dvouletá záruka.

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Huci to porad,nebo jen v tahu nebo po sundani nohy z plynu?,
Problem lozisek to asi nebude ale ojete zuby na diferaku na planetovem kole a hrusce
Problem lozisek to asi nebude ale ojete zuby na diferaku na planetovem kole a hrusce
.... Ale to neni huceni, ale spis takovy bzuceni... Resp. vyssi ton... Takovy zvuk se mi ozyva uz asi 100 tis. Km na petku a ctyrku, ale asi nic zasadniho.... Nejspis za to muze prave to, ze lidi kaslou na vymenu oleje a pak se samozrejme vic ojizdi ozubeni...
Takže myslíte neřešit to ?:) pokud ložiska a olej je nový ? Rover má najeto 210 000km.