Odvodňovací kanálek
- Petr.stefl
Odvodňovací kanálek
Potřebuji prosím poradit,kde bych na R45 našel kanálek na odvod vody na pravý straně u spolujezdce?Začalo mi dost zatékat 

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
Re: Odvodňovací kanálek
Pripojuji se k otazce
Vcera jsme zajel do mycky a docela hodne mi zatyka u spolujezdce - na koberecku byl litr vody - velice neprijemne,
zvlaste kdyz bude prset, auto bude vyhnivat zevnitr.
Mam 416Si r.v. 1998
Dekuji za radu

Vcera jsme zajel do mycky a docela hodne mi zatyka u spolujezdce - na koberecku byl litr vody - velice neprijemne,
zvlaste kdyz bude prset, auto bude vyhnivat zevnitr.
Mam 416Si r.v. 1998
Dekuji za radu
Pročti si toto viewtopic.php?f=6&t=4128.
Mrkni ještě na toto viewtopic.php?f=9&t=1811 třeba se neco bude hodit.
- Roowi
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešil někdo na 400/45 tu vodu u spolujezdce? Ta témata z odkazů řeší vodu v kufru a u řidiče, takže tam jsem se toho moc nedočetl.
Neni to nijak strašný, ale včera jsem koupal auto a pár kapek jsem pak před spolujezdcovo sedačkou našel. Co jsem tak ošmatlával za kaslíkem, odkud by to mohlo bejt, tak byla kapka kousek od pilovýho filtru na takovym válcovym krytu, asi motůrek ofuků. Filtr jsem nevyndaval, jestli tam neni nějakej bordel, stejně mám v plánu koupit novej a hlavně si myslim, že do toho vzduch. potrubí by se voda stejně dostat neměla.
Neni to nijak strašný, ale včera jsem koupal auto a pár kapek jsem pak před spolujezdcovo sedačkou našel. Co jsem tak ošmatlával za kaslíkem, odkud by to mohlo bejt, tak byla kapka kousek od pilovýho filtru na takovym válcovym krytu, asi motůrek ofuků. Filtr jsem nevyndaval, jestli tam neni nějakej bordel, stejně mám v plánu koupit novej a hlavně si myslim, že do toho vzduch. potrubí by se voda stejně dostat neměla.
Above all it's a Rover
- Petr.stefl
Nakonec jsem nezjistil kudy tam přesně teče.Jediná možnost ale je dírou pro přívod vzduchu do motorku,která je před předním oknem pod stěrači.Vyřešil jsem to amatérsky zatmelením díry mezi oknem a plastem,který na okno doléhá(ten pod sterači),od té doby ani kapka.
Jinak odvodňovací kanálky nemáme,jen je na každém boku auta pod stěrači díra v průměru 10cm,z ní to teče do podběhů za blatníkem,ta se jen tak nezanese
Jinak odvodňovací kanálky nemáme,jen je na každém boku auta pod stěrači díra v průměru 10cm,z ní to teče do podběhů za blatníkem,ta se jen tak nezanese

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
- Roowi
- Kontaktovat uživatele:
Aha a já si naivně myslel, že přívod vzduchu je odněkud ze spoda (u nějakýho auta už jsem to tak viděl).
Zaměřím se tedy na to. Díky za tip, nebudu tak zbytečně hledat odvodňovací kanálky
)
Zaměřím se tedy na to. Díky za tip, nebudu tak zbytečně hledat odvodňovací kanálky

Above all it's a Rover