Včera jsem zkoušel na Felicii použít Tempo a docela mne zklamalo

Co tedy používáte za kosmetiku? Nejlépe na metalízu?
Ale ty skvrny tam nejsou od toho Tempa, ikdyž některý možná takymax80 píše:...teda az na tu Spolchemii, co vyrabi to Tempo. Na to si davej velkyho bacha, presne jak pises, dela to mapy jako kraaava a ty tam jsou pak na veky veku....
Fujitsu píše:Jelikož je teď Roverek v lakovně, tak pomalu začínám uvažovat, čím nakonzervuji karoserii. Protože je to auto z roku 97 tak bych chtěl spíš něco univerzálnějšího, co zakryje drobné skrábance, oživí lesk a ochrání lak před nepříznivými vlivy. Dost jsem uvažoval o značce Turtle Wax nebo Sonax, ale nemám moc zkušeností s tím co použít na metalízu (stříbrná).
Včera jsem zkoušel na Felicii použít Tempo a docela mne zklamalo. Pořád jsou na laku taková kolečka v průměru asi 1cm, a vytváří takové hnusné mapky. Je to jen na tech místech, kde stojí voda (střecha a kapota) a netuším od čeho to může být, jestli od kyselých dešťů?? Je teda fakt že je to od té doby co auto stálo asi půl roku mimo garáž a nejhorší na tom je, že to nejde ničím dolů, i lak je o poznání matnější. Tempo je dobré maximálně na konzervaci a lesk, ale že by obnovilo lak a zmizly ty šmouhy, to ne.
Co tedy používáte za kosmetiku? Nejlépe na metalízu?
Tempo nemaj rádi ani ti, co auta lakujou. Prej to pak nejde přelakovat a vystupujou na novém laku mapy. Musí se pak původní barvu dostat dolů. To jsme slyšel hned od několika lidí. A co si pamatuji na starejch Škodovkách to bylo k hov*u. Matnej lak to trochu rozleštilo, ale byly tam strašný stopy po leštění. Loni jsem rozlešťoval svýho Formana a použil jsem na něj nějaký jemný rozlešťovací prostředek přímo od Škodaauto a bylo to rozhodně lepší. Ale stejně jde z blízka vidět, že je to rozlešťovaný... ale na druhou stranu se leskne ještě teď a z dálky byl jak "novej"max80 píše:Kazdopadne ten dryjaaak, Tempo, nebrat !!!
Udela ti tam teda jeste vetsi fleky nez tam jsou. Vyber od jineho vyrobce neco na zasly, stary laky a uvidis...
max80 píše:@Eny: Dobra volbaJoooo, holt tyhle lestenky (2. misto meeting Trutnov 2006 !!!, zeeeeeee
) potrebujou nalezitou peci.