Nefunguje mi stahovačka řidiče, vyměnil jsem celej mechanismus a stahovačka stejně nefunguje. když jsem okruh napojil na autobaterii, tak vše začalo fungovat, z čehož jsem usoudil, že v mechanice problém nebude. Zkontroloval jsem tedy pojistku a radši i vyměnil, ale stejně to nefunguje.
Jsem přesvědčen, že problém bude v elektrice, ale netuším kde. napadá vás něco?
předem díky
nefunguje stahovací okénko u řidiče
- scorpione
- Kontaktovat uživatele:
nefunguje stahovací okénko u řidiče
Rover 45, 2.0iDT (r.v.2001, sedan)
Re: nefunguje stahovací okénko u řidiče
záleží, kde jsi to napojil, ale napadá mě zásuvka u pantů - zaoxidovaná, nebo nějaké nečistoty.
- scorpione
- Kontaktovat uživatele:
aha, takže myslíš, že by stačilo očistit a použít nějaký přípravek, nebo raději objednat novou?Hombre píše:záleží, kde jsi to napojil, ale napadá mě zásuvka u pantů - zaoxidovaná, nebo nějaké nečistoty.
Přiznám, že je to už pár měsíců, co jsme to zkoušeli a přes zimu jsem to nechtěl řešit, takže si nepamatuji, kde sme to zapojili.
Rover 45, 2.0iDT (r.v.2001, sedan)
zkusil bych to rozpojit a vystříkat nějakým přípravkem na kontakty, popřípadě několikrát zapojit-rozpojit a zase vystříkat aby se ošoupala případná vrstva oxidace na kontaktech.
Kdyby to pak nešlo, musíš vykoumat v RAVE plánek té zásuvky a tam zjistíš, který kontakt je přívod proudu a kostra a změříš voltmetrem, jestli tam v těchto dvou kontaktech bude ukazovat 12V. Kostra je taky v zásuvce, přes panty by to nekostřilo.
Pokd tam těch 12V bude, zapoj zásuvku a postupuj po těch dvou drátech dál do dveří a měř, kde ještě napětí je a kde už ne, může to být i nějaká zásuvka ve dveřích, spínač stahování a podobně.
Kdyby to pak nešlo, musíš vykoumat v RAVE plánek té zásuvky a tam zjistíš, který kontakt je přívod proudu a kostra a změříš voltmetrem, jestli tam v těchto dvou kontaktech bude ukazovat 12V. Kostra je taky v zásuvce, přes panty by to nekostřilo.
Pokd tam těch 12V bude, zapoj zásuvku a postupuj po těch dvou drátech dál do dveří a měř, kde ještě napětí je a kde už ne, může to být i nějaká zásuvka ve dveřích, spínač stahování a podobně.
Pred týždňom som to kolegovi opravoval,nešlo mu sťahovanie okien a neskôr aj ovládanie zrkadiel-boli odhnité vodiče v zásuvke na pántoch,už je to ok.Babračka na celý deň.
maš určite ulomeny drat v zasuvce,u me byli taky ulomeny draty,tak jsem našel na vrakaču v holubicich rovra a tam me ustřihli draty ze zasuvkou,pak jsem napoji a vše je ok.
Chyba bude v zástrčke vo dverách ahoj