Ovládání ventilátoru - odpor
Ovládání ventilátoru - odpor
Prosim Vás,chtěl bych se zeptat na ovládání topení v mém Roveru 416 Si.Funguje jen v poloze 4(ovládání topení,knoflík pod rádiem) na první tři polohy nereaguje,tak že topí jen na největší stupen.Olej je v pořádku voda v chladiči taky ,otáčky jsou v pohodě a tímto Vás prosím o radu:DIKY MOC VSEM.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Topení
Poloha 4 - Nemáš spíš na mysli ventilátor, a klasickou závadu - přepálení odporů.
Ventilátor pak běží jen na 3 nebo 4 čtvrtý stupeň, kdy je připojen naprudko a dkoro naprudko.. Je tady na fóru o tom poměrně dost, protože je to častá závada u těchto aut.
Ventilátor pak běží jen na 3 nebo 4 čtvrtý stupeň, kdy je připojen naprudko a dkoro naprudko.. Je tady na fóru o tom poměrně dost, protože je to častá závada u těchto aut.
Přesně tak ventilátor,chci se zeptat je to komplikovaná oprava a nakolik,tak přijde tahle sranda???
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem ti dát odkaz, ale vidím že už si příslušné téma čteš...
Dik moc a doufám,že to nebude nic hroznýho a drahýho.Měj se.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nene, to by němělo být nic finančně náročnýho. Mnoho zdaru při opravě a pak dej vědět jak jsi dopadl..
Jasně dám,snad to bude v klidu.A chci se zeptat jestli s tím mužu jezdit než to dám opravit?Nemuže se nic stát?
- Roman620ti
Určitě ne, takovejch aut bude jezdit po světě vícChymi píše:Jasně dám,snad to bude v klidu.A chci se zeptat jestli s tím mužu jezdit než to dám opravit?Nemuže se nic stát?

2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
Klidně s tím jezdi, autu je to jedno, to jen ty jsi přišel o kus komfortu a k tomu co napsal Roman za sebe dodávám, že uplně nejlepší si to opravit sám... 

Chlapi dík moc a jsem Vám vděčnej za rady a je fakt,že nejlepší je nákej dobrej starej elektrikář než klasický servis.Měj te se.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
A tož podebatujme. Což takle použít na řízení motorku NF zesilovač (TDA 2030)
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
čau chlapi, přesně ten samý problém jsem řešil před měsícem, po troše přemýšlení opraveno pomocí odporového drátu z topení Škoda 120,trvalo to si hodinu a vše jede bez problémů.
Dnes se mi objevil stejný problém s topením a po chvilce hledání už vím co s tím
Díky za tohle forum a vaše rady 

Ja to take řešil a kdo je s Ov tak hned naproti alfy computer je firma GMelectronic a tam jsem si koupil odporovy drat a v še po hodině zpraveno.Jinak za novy chtěli 1500 tak to ani zanic.
Měl jsem štěstí a koupil za pakatel stejnýho rouvra.Tak si ty odpůrky vyndám z něj
Chodím do stodoly jak do sámošky