Zdravím a díky všem za tipy... Přemýšlel jsem nad vším a jedno mi nešlo do hlavy = vždy to startovalo krásně a na první protočení a až po bouračce to začalo blbnout. Moc velký náraz to nebyl, aby to nějak poškodilo přímo či nepřímo startér. Nějakým způsobem mi to i potom vždy chytlo, ale když jsem před pár dny přijel z Prahy a zkusil nastartovat - ouha nic... První co přišlo na zkoušku byla baterie - zdále se dobrá, ale zkusil jsem ji i přesto dobít. Ikdyž byla už plně naládovaná, nestartovalo to. Zkontroloval jsem tedy pojistky a taky nic. Následně jsem zkontroloval kabely a normálně to naskočilo. Chyba tedy bude v přerušeném / poškozeném přívodu k alternátoru nebo ještě v jednom drátu, který vede k altecu a nevím k čemu přesně je. Jak se vyčasí mrknu na to, ale dle mého to bude poškozeným kabelem - buďto nemá dostatečný průřež po poškození nebo to jde někde do zkratu. Ať tak či tak, vysvětlily by se tak i divné zvuky, které startér vydává = buďto se přes kabel neprotlačí potřebný proud nebo to někde probíjí a nestartuje to pěkně v jednom zátahu, ale spíš to "prokopává" což asi taky nebude nic moc dobrého pro zuby

Když najdu přesnou příčinu, dám vědět