Rover 416Si,82kW r.v.96
Plovák
Plovák
Prosím Vás o pomocnou radu, jelikož mám zaseklou ručičku na palivoměru, která je zasekla ve 2/3 a pohne se jenom, když natankuju nad ty 2/3 směrem nahoru ale dolu ne, tak si myslím že bude ASI zaseklý plovák.Dneska dopoledne jsem se díval pod zadní sedačky, ale nic jsem nenašel, poté jsem se podíval do kufru, kde jsem našel akorát plechovou krytku, která drží na 3 šroubech, po sundání krytky tam je pouze dírá, kterou se koukám pouze na nádrž.Nevíte, kde bych mohl najít plovák, jsem už zoufalý
.Děkuji
Rover 416Si,82kW r.v.96
Rover 416Si,82kW r.v.96
-
Zakar
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Musíš odpojit svorkovnici,hadice s přívodem benzínu a celé benzínové čerpadlo vyndat z nádrže ven.Jinak to neprověříš.Dawe píše:Ještě dodám, vedle té díry vede štos kabelů, které jsou schované pod plastovou krytkou, a směřují někam na bok nádrže(pravé zadní kolo).Dneska jsem o tom přemýšlel a došelel jsem k závěru, že tam nemám ASI plovák vůbec,ale to bude asi kravina protože by mi nesvítilo hladový očičko
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
-
Zakar
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
[quote="Dawe"]Ještě dodám, vedle té díry vede štos kabelů, které jsou schované pod plastovou krytkou, a směřují někam na bok nádrže(pravé zadní kolo).Dneska jsem o tom přemýšlel a došelel jsem k závěru, že tam nemám ASI plovák vůbec
,ale to bude asi kravina protože by mi nesvítilo hladový očičko
[/quote
Kdyby jsi zde měl uvedený mail poslal bych ti obrázek toho čerpadla aby jsi viděl jak to vypadá.
Kdyby jsi zde měl uvedený mail poslal bych ti obrázek toho čerpadla aby jsi viděl jak to vypadá.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L