nedávno jsem se stal štastným majitelem ROVERA 416 si 82Kw rv 1998.
Auto bylo tak řečeno za hubičku tak jsem neřešil jeho stav,ale jak to u mě už bývá když něco koupím, tak si to oblíbím a nedej bože zamiluju a už se vezu.
Takže problémy jsou tyto -při přejetí nerovnosti se rozsvítí kontrolka ABS, dělal sem zadní brzdy a na pravé straně byl kroužek ABS docela orezlý a zadíral do čidla,tak sem ho očistil a doufal že to bude Ok ale není. Předek sem nedělal tak se na něj ještě mrknu. Dále při brždění jde pedál někdy normálně a někdy kope tak jako by zasahovalo ABS,ale není důvod proč. Tak nevím a na sněhu když sem ted brzdil tak to kopalo jak vzteklé ale dvakrát moc to nebrzdilo, spíš vůbec než li jo. Dále se mi nezdá sedačka řidiče která je výškově stavitelná a nějak se houpe. No fakt při akceleraci de opěradlo do zadu a při brždění do předu. Co se týče motoru nemám žádné výtky jede krásně i když za studena vněm něco mechanicky klepká,ale jak už sem se dočetl tak je to normální, jedna výtka by byla a podotýkám že to nebude značkou auta ale majitelem! Teče olej a někama mi teče i chladící kapalina. Budu muset těsnit,jak těsnění pod víkama tak pod hlavou a vanou a samozřejmě udělat zrovna i rozvody a pumpu,poněvač si myslím že ta voda teče právě tama. Máte někdo nějaké zkušenosti s cenama těchto dílů? Díky. Sem se ale rozepsal,nic méně auto mě docela dostalo.