Tak jsem ho včera objednal. Bohužel maj dovolenou takže ho čekám příští až přez příští tejden.
Fitr je konusovej Green 120mm na začátku a 100mm na konci. Délka je 130mm. Doporučenej pro auto do cca 210 koní.

k němu jsem objednal univerzální chromovou rouru (snad je kovová) průměr 75mm. Roura cca 50cm dlouhá + jedno koleno 90 stupnů a jedno 45stupnů. Pro jeho instalaci se nabízí místo kde je původní boxovej filtr. Ale rád bych to trochu mozměnil, posunul baterii k motoru a rouru natáhnul šikmo tam kde je teď baterie. Čili filtr by byl na stejném místě, kde si ten stávající nasává vzduch. Tím bych vyřešil problém teplého vzduchu od motoru. Ale zároveň budu muset ěnjak odstínit baterii, abych jí neupek.

Na to jsem eště zvědavej.
Dělám to čistě pro jeho zvuk, a tak doufám že se nezklamu. Pokusím se Vám to nahrát na kameru, před a po instalaci.
Trošku se sice obávám, co se stane se spotřebou, případně jestli mě hluk nezačne časem vadit. Ale co jsem odposlouchal na internetu, bude filtr slyšet hlavně ve vyšších otáčkách.
Cena filtru cca 1600 + 1000 roura v akci