řídící jednotka
řídící jednotka
Prosím o pomoc mám 420sdi ,odešla mi převodovka a spojka a mám na autě několik kosmetických chyb.Nyní se mi naskytla možnost dovézt z německa za dobrou cenu stejný vůz ale majitel údajně nemá dálkové, mohl bych použít pro převoz svoji řídící jednotku s dálkovvým ovladačem,nebo je to nějak složité.Jestli s tím máte někdo zkušenost prosím poraďte díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: řídící jednotka
ale fuj kupovat kradený auto... 

Jestli nemá dálkové, tak jedině odemykacím kódem. Myslím, že je tam ještě řídící jednotka centrálu a alarmu (Alarm Control Unit), která je někde uvnitř auta a je spárovaná s ŘJ motoru.
A jelikož je to podezřelé , doporučuju zkontrolovat totožnost prodávajícího a majitele uvedeného v německém TP a samozřejmě číslo VIN v TP a na vozidle.
A jelikož je to podezřelé , doporučuju zkontrolovat totožnost prodávajícího a majitele uvedeného v německém TP a samozřejmě číslo VIN v TP a na vozidle.
Myslím že kradené to nebude majitel si koupil 75 a papíry vypadají origo,ale nevím kde najdu odemykací kód protože ty klíče s cedulkou nemá.Není to někde v servisce nebo v techničáku? Asi se poveze na podvalu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kód je na kartičce kterou nemá protože to ukradl (nebo koupil kradený) ať už papíry vypadaj jakkoli věrohodně. V techničáku ten kód není a v té falešné servisce taky nebude. Jinak si myslím že rozhodně pojede na podvalu protože jen tak lehce to auto neoživíš. Nevím jsem v tomhle skeptik, ale každopádně pokud to chceš na díly a nevadí ti pochybná minulost tak proč to nevzít.
Já kradený auto nemám a přesto jsem tu kartičku taky nedostal. Stejně jako jsem dostal jen jedny klíče. Ti lidé byli totiž "trochu jiní" a měli ve všem tak trochu bordel, takže prostě další věci nenašli.Tommi_82 píše:Kód je na kartičce kterou nemá protože to ukradl (nebo koupil kradený) ať už papíry vypadaj jakkoli věrohodně. V techničáku ten kód není a v té falešné servisce taky nebude. Jinak si myslím že rozhodně pojede na podvalu protože jen tak lehce to auto neoživíš. Nevím jsem v tomhle skeptik, ale každopádně pokud to chceš na díly a nevadí ti pochybná minulost tak proč to nevzít.
Kód k řídící jednotce se dá zjistit přes výrobce, u nás ti to zajistí zde známý DS Servis v Brně, stejně jako ti pomůže i s dalšími problémy.
Rover 420 SI (RT), 136 PS, 1996, světlá kůže, vínová perleť.