A ty hodnoty jsou i s tím odběrem 23.72mA, což je asi alarm ? Pojistku M od alarmu si nezkoušel vytáhnout, jestli to klesne na nulu? Jestli je to tak pak mi to v součtech plus minus 1-2 mA vychází:
(pro názornost jsou na obrázku výsledky tvého měření po odečtu 23.72mA)

To by znamenalo, že rádio a hodiny mají odběr 7.72mA, což je vpořádku, N- varovná světla a trippling modul 5.22 mA, to nevím, jestli má něco žrát, ale každopádně je to zanedbatelný odběr. Ta nesrovnalost nastala asi díky pojistce H - inertia switch, spínač, který sepne imobilizér s nějakým zpožděním po vypnutí, takže jeho odběr se asi mění, podle toho, jak dlouhá doba uplynula po vypnutí zapalování, zamknutí auta a možná i po vrácení té pojistky zpět. Zkus to změřit nějakou dobu po zamknutí, třeba tak 5 minut. Ale i tak je rozdíl 6-10 mA, takže nic moc. Je mi divné, že ten zůstatek (alarm) je i bez hodin, autorádia a těch dalších dvou pojistek takový, jaký mám já dohromady, takže asi bych zkusil ještě odpojit alarm, i tyto tři pojistky, jestli bude odběr na nule, nebo tam ještě nějaký odběr zbývá.