Lidicky mam problem.Prave som prisiel zo servisu so zaujimavym zistenim.Mam zlomeny 3Bod zavesenia motora.Najhorsie na tom je ze sroby boli odcvaknute a zostali zalomene v prevodovke.Takyto drziak sa pravdepodobne neda zohnat nanajvis tak na vrakovisku,ale chcem videt toho kto by ho demontoval.Takze zajtra auticko zanesiem do servisu kde sa pokusia skoro o nemozne.Zistil som to uplne nahodne.Do servisu som siel koli horsiemu radeniu spiatocky a ono to koli tomu ze sa o to zadiera.Takze mam velikansku radost..Mal uz niekto takuto zavadu?Moj Rover tymto premenovavam na CRASH Rover.
Drziak motora
Drziak motora
Zdravim vas.
Lidicky mam problem.Prave som prisiel zo servisu so zaujimavym zistenim.Mam zlomeny 3Bod zavesenia motora.Najhorsie na tom je ze sroby boli odcvaknute a zostali zalomene v prevodovke.Takyto drziak sa pravdepodobne neda zohnat nanajvis tak na vrakovisku,ale chcem videt toho kto by ho demontoval.Takze zajtra auticko zanesiem do servisu kde sa pokusia skoro o nemozne.Zistil som to uplne nahodne.Do servisu som siel koli horsiemu radeniu spiatocky a ono to koli tomu ze sa o to zadiera.Takze mam velikansku radost..Mal uz niekto takuto zavadu?Moj Rover tymto premenovavam na CRASH Rover.
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drziak motora
Podle mě nejsi první, už se tu někdo s takovým problémem vyskytoval. To jsou ty naše posraný cesty!
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Drziak motora
Držák motoru ti vyrobí každý šikovný zámečník, aby jsi mohl hned jezdit. Potom můžeš v klidu shánět originál.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504