416 SLI diagnostika
416 SLI diagnostika
Věděl by někdo jak na zjištění paměti závad na Roveru 416 SLI rok 96. V rozpisu na Bosch to není. V motoru jsem našel jeden hranatý dvoupinový konektor a jeden kulatý třípinový. Propojil jsem ten dvoupinový,ale vyblikat to nejde. Budu rád za kažkou radu, díky. Auto když se zahřeje, tak zdechne a jde nastartovat až po vychladnutí. Jinak i studené starty nejsou nic moc.Ale první 2 minuty to jede.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: 416 SLI diagnostika
V prvé řadě je třeba napsat odkud jsi a pak ti někdo poradí kam zajet. 

ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Rozebral jsem rozdělovač a byl hodně zaoxidovaný. Tak jsem ho pročistil, akorát jsem se chtěl zeptat, jak je v horní částo rozdělovače přivod(viz foto)- ,
jaká na té součástce má být hodnota odporu. Díky
jaká na té součástce má být hodnota odporu. Díky
nějak mi nejde posílat příloha. Je to asi 20mm dlouhé s přužinovým kontaktem.Uprostřed je nějaká izolace.
-
- Kontaktovat uživatele:
sem nejde vložit obrázek, musíš to vložit na nějakej jinej server (rajce.idnes.cz nebo jinej) a sem dát odkaz.
Jestli to nebude tím, vyzkoušej cívku, ta když je špatná a zahřeje se, nejde a po vychladnutí zase jo (někdy), Zkus nahradit obyčejou cívkou třeba ze škodovky.
Ehm, moje 420 Si má konektor pod palubkou, něco jako OBDII, dá se na to připojit OBDII konektor, ale VAG apod. to nevyčtou, to znamená, že tam jsou některý piny přehozený nebo jinak zapojený. Ví někdo, jaký soft a jaký zapojení to má? Rád bych zkusil čtečku..Pettex píše:Věděl by někdo jak na zjištění paměti závad na Roveru 416 SLI rok 96. V rozpisu na Bosch to není. V motoru jsem našel jeden hranatý dvoupinový konektor a jeden kulatý třípinový. Propojil jsem ten dvoupinový,ale vyblikat to nejde. Budu rád za kažkou radu, díky. Auto když se zahřeje, tak zdechne a jde nastartovat až po vychladnutí. Jinak i studené starty nejsou nic moc.Ale první 2 minuty to jede.
Rover 420 SI (RT), 136 PS, 1996, světlá kůže, vínová perleť.