Převodovka R65
Převodovka R65
Zdravím přátelé,
sháním zoufale a rychle převodovku na Rover 45 (2002) - R65. Nemáte někdo z nějakého vraku? Sice jsem našel na ekodílech, ale jak může člověk vědět, jestli je ta převodovka ok? Co když bude mít stejný problém jaký teď řeším já? Tak vyhodím 5 táců jen tak...a to nechci.
sháním zoufale a rychle převodovku na Rover 45 (2002) - R65. Nemáte někdo z nějakého vraku? Sice jsem našel na ekodílech, ale jak může člověk vědět, jestli je ta převodovka ok? Co když bude mít stejný problém jaký teď řeším já? Tak vyhodím 5 táců jen tak...a to nechci.
Re: Převodovka R65
Tak jsem teď už totálně zoufalý. Převodovka, kterou jsem koupil nešla použít. z Roveru 214 má prostě jiný obal a nejde na něj přidělat hydraulické ovládání. No a do toho ze Slovenska jí měli na eshopu na ekodílech a když jsem tam volal kvůli určitým nesrovnalostem, tak mi řekl, že se musí podívat, jestli jí vůbec mají a že mi dá vědět. A zatím nic. Tak teď už fakt nevím. Opravdu nikdo nemá R65 převodovku?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Kdo ti řekl že nejde použít? Musíš přehodit vypínací páku ,je tam čep který musíš vyrazit ,tohle je jediný rozdíl jinak jsou obaly stejné
Ahoj. No asi nejsou, protože tam úplně chyběla ta konzola aby se dal ten držák na hydrauliku přidělat. Prostě to byl úplně jiný odlitek. Taky jsem na to zíral, ale fakt to tak bylo.
-
Jak jsem psal R65 pasuje jak do 200/25 tak do 400/45 jen se musí přehodit vypínání spojky, Pokud to bylo jinak tak to nebyla R65
Přiznám se, že to, jak má vypadat jsem začal studovat až když jsem mu jí vrátil a už si nepamatuju, jak přesně vypadala. Mám ale pocit, že tam někdo něco musel řezat nebo to prostě byla jiná, ale PG1 to určitě nebyla, tu poznám. Takže nevím prostě.
-
O PG 1 se nebavím,ta je na 1,8. Máš tam řazení přes dvě táhla nebo jedno táhlo na spodu převodovky
Jedno táhlo má tuším IB5, ale jak říkám, už si to nepamatuju. Ale napsal jsem mu ať mi pošle fotky ještě, protože mi to teď nedá spát
O PG 1 jsem psal jen, že vím jak ta vypadá a ta to určitě nebyla.

Tak jsem se tím probral po netu. Je to převodovka z Roveru 114 a podle všeho je to opravdu R65 s jiným vnějším obalem. Oni jsou v podstatě stejné, ale patrně na starších kusech chybí ty otvory na držák, které se tam začali dávat až v posledních letech výroby Rover 100. Alespoň tak jsem to vyčetl z anglických fór.