Tlumiče z Hondy na Rovera ?
Tlumiče z Hondy na Rovera ?
Ahoj, neví někdo, jestli pasují tlumiče z Hondy na Rovera ?
V pripade RF ne.... Teda z Hondy Concerto ano, ale to spis sezenes tlumice na Roverka
.... Na RT zadni i predni z Civica a na XW zadni....
Re: Tlumiče z Hondy na Rovera ?
Mmmm, tak to mi nepomůže. Na Hondu lze totiž u nás bez problému sehnat snížený podvozek za pakatel. Ale na Hondu Concerto asi snížený podvozek nedělaj
Takže zase nic.
Rover je prostě jedinečný vůz na nemožnost úprav
Pokud tedy nevezmu 25 tisíc a nekoupim podvozek od KW. Grrrr
Ty chces jako komplet pruziny s tlumicema? Na eBay jich je hromada, ne?
... ale pokud to nechces na race, tak je to stejne zbytecne a na ceskych silnicich ti to na prvnim prekopu odejde do vecnych lovist... takze tak leda koupit snizeny pruziny (naprd je to, ze jdou vetsinou dolu o 40mm, coz je zbytecne moc a neda se s tim normalne jezdit) a k tomu koupit treba nastavitelne KONI tlumice.... ale spis nez to bych v prvni rade v tvem pripade vymenil predni tenoucky 19mm stabilizator za silnejsi 25mm z VIcka (nebo XW tourera a coupe) .... rovertulen tu rozebiral tourera, tak by ten stabilizator mit jeste mohl, pokud uz ho taky neodvezl na smetak
... musis s tim ale vzit i uchyty...
Mmmm, Ty jsi pašák. Já to hledal a nic nenašel. A to se hrabu na ebay už asi dva dny
Problém číslo 2. kolik bude stát doprava, a sehnat někoho kdo má na ebay zkušenosti s nakupováním. A za 3 . když tak koukám na cenu, tak už můžu uvažovat o KWčku.
Pružiny už mám, a je to snížené o 40. A to je málo. Potřebuju to dostat ještě alespoň o 35. Těch 65 dolů by už asi šlo. Stabilizátor by byl moc fajn, takže o něm budu uvažovat. Vim, že to je šílenost na naše silnice. Ale já když si něco vezmu do hlavy, tak mi to z ní nikdo nevytluče
Pružiny už mám, a je to snížené o 40. A to je málo. Potřebuju to dostat ještě alespoň o 35. Těch 65 dolů by už asi šlo. Stabilizátor by byl moc fajn, takže o něm budu uvažovat. Vim, že to je šílenost na naše silnice. Ale já když si něco vezmu do hlavy, tak mi to z ní nikdo nevytluče
65mm?
To bude vypadat jak kdyby ruply ramena.... na jakych kolech? No jestli to delas fakt jen kvuli vzhledu, tak tomu se rika vyhozeni penez z okna... to bych teda investoval do neceho uzitecnejsiho, nez je "zhorseni jizdnich vlastnosti auta v beznem provozu"
... ale jak myslis... Co ale vim treba z Rover-coupe klubu, tak tyhle vychytany podvozky jdou na normalni silnici opravdu rychle do kytek....
Koupi a dopravu bys asi domluvil s Lenhamem, ale to je opravdu o osobni domluve... prece jen on by musel dostat nejakou zaruku, ze to od neho odeberes...
Jinak ten stabilizator dela strasne moc.... v podstate to simuluje tuzsi pruziny, takze kdyz mas standardni pruziny a das tam silnejsi stabilizator, tak je to jak kdyby sis koupil sportovni pruziny.... I kdyz jeho primarni ucel je trosku jiny. Na stabilizator se jaksi dost zapomina a pritom by mel jit ruku v ruce s ostatnima upravama na podvozku...
Koupi a dopravu bys asi domluvil s Lenhamem, ale to je opravdu o osobni domluve... prece jen on by musel dostat nejakou zaruku, ze to od neho odeberes...
Jinak ten stabilizator dela strasne moc.... v podstate to simuluje tuzsi pruziny, takze kdyz mas standardni pruziny a das tam silnejsi stabilizator, tak je to jak kdyby sis koupil sportovni pruziny.... I kdyz jeho primarni ucel je trosku jiny. Na stabilizator se jaksi dost zapomina a pritom by mel jit ruku v ruce s ostatnima upravama na podvozku...
Teď to stojí na R17. Ano je to kvůli vzhledu. Myslíš, že se dá závodit se 70 koňma ?
Možná to po pár měsících vyhodim a prodam. Myslím ten podvozek. Rovera si nechám do smrti. To už vím 100%. Spíš přibude další. Můj sen je 200 BRM A chtěl bych buď R75 a nebo MG ZT 190. To je ale daleká budoucnost.
Zhoršení jízdních vlastností to je a neni. Rozhodně je to zhoršení pohodlí. Ale to já neřešim. Až budu chtít pohodlí, nebudu jezdit ve dvoustovce. Tim nechci říct, že není pohodlná, ale oproti R75 je myslím jinde
To nechci rozebírat. Od toho není toto vlákno. Rychle do kytek je široký pojem. na svém R200 z roku 1998 jsou původní tlumiče. Ty po výměně pružin okamžitě odešly. To je tak, když se dají jen pružiny. Standardní tlumiče maj poté poloviční životnost. A to samé platí i pro ostatní díly co se týká snížení podvozku. Takže já bych to rychle do kytek zase tak nedramatizoval. Nebo? 
Od Lenhama už jsem kupoval. Takže to myslím nebude problém. Peníze bych mu poslal předem. To není problém. Ale problém je, že za ty peníze to mohu koupit u nás. A ne to nechat tahat z Anglie. Může se stát cokoliv, může něco v sadě chybět, nikdy nevíš, a pak co ? Ne, to ne. Kdyby to bylo za 5.000 tak neni co řešit. Ale když už mám vyhodit peníze z okna, tak ať to můžu pak hodit někomu na hlavu.
S tím stabilizátorem máš samozřejmě pravdu. Sada silent bloků by přišla ihned s podvozkem. A pak, když se s tím nebude dát jezdit, třeba přijde konečně nový auto, tohle půjde zakonzervovat do garáže, a bude jezdit jen na srazy

Zhoršení jízdních vlastností to je a neni. Rozhodně je to zhoršení pohodlí. Ale to já neřešim. Až budu chtít pohodlí, nebudu jezdit ve dvoustovce. Tim nechci říct, že není pohodlná, ale oproti R75 je myslím jinde
Od Lenhama už jsem kupoval. Takže to myslím nebude problém. Peníze bych mu poslal předem. To není problém. Ale problém je, že za ty peníze to mohu koupit u nás. A ne to nechat tahat z Anglie. Může se stát cokoliv, může něco v sadě chybět, nikdy nevíš, a pak co ? Ne, to ne. Kdyby to bylo za 5.000 tak neni co řešit. Ale když už mám vyhodit peníze z okna, tak ať to můžu pak hodit někomu na hlavu.
S tím stabilizátorem máš samozřejmě pravdu. Sada silent bloků by přišla ihned s podvozkem. A pak, když se s tím nebude dát jezdit, třeba přijde konečně nový auto, tohle půjde zakonzervovat do garáže, a bude jezdit jen na srazy

Stealth
... dobra dobra... jde ti asi o neco jineho, nez by slo treba me
BRM je skvela volba a hlavne jeste lepsi investice do budoucna.... jednou bude mit obrovskou cenu...
Minulý týden byl v německu za 2.500 eur !!!!!!!!!!!!!§ A naprosto luxusní. Teď mě čeká hypotéka, ale jak budu mít všechno za sebou, jdu do půjčky a zkusím jej sehnat. To auto mě nedá spát.