Autokosmetický koutek
Re: autokosmetický koutek
Ok... kdyžtak se mi zase připomeň. Ještě tak měsíc to nemám v plánu 

Ahoj.Trunda píše:Čekám kdo se objeví s tím, že něco chce.... původně jsem to chtěl spláchnout tou akci s ValetPro, ale to nedopadlo, takže bych asi v menší míře pár věcí potřeboval. Pořád bych stál o něco na plasty, taky mi dochází APC, které bych bral asi i větší množství... a pak asi už jen možná něco na vyzkoušení na čištění textilu/čalounění ... Šampón jsem vyřešil Sonaxem, s kterým jsem byl kdysi spokojený.
Letmo jsem zkoušel Tar and Glue, které za chladu na zatuhlém asfaltu nefunguje extra zázračně, ale ten chlad v tom asi hrál zásadní roli. IronX jsem zkoušel na jedněch dveřích na Labuti a funguje celkem dle mých představ. Akorát toho železa tam mám tolik, že to bude chtít vzít asi na střídačku s plastelínou a na začátku to pořádně odmastit. To ale budu dělat nevím kdy, protože prioritu budou mít další dvě auta, která musím hlavně navoskovat...
To je celkem škoda, protože sis mohl ušetřit celkem dost peněz, to máš za to tak zhruba dva večery v hospodě, což?
Na ty plasty zkus ten CarPro Perl, já teda dopatlám poslední deci toho pos**neho ValetPro Classic Protectant a už ho nikdy nechci vidět. Jdu do Perlu, proto jsem se ptal, co nějaké větší balení.
Jestli myslíš ValetPro Tar and Glue remover, tak ten chlad tam bude asi hrát zásadní roli. Já s tím za teplejšího počasí krásně sundal flek na laku, který jinak bez použití násilí dolů nešel.
Na odmaštění celé kastle použij klidně APC a klidně i míň ředěný. Na poprvé tam budeš mít hodně nachytané koroze, pak průběžně (1x za rok max.) toho bude o dost míň. Záleží, kude jezdíš. Když budeš parkovat někde u vlakového nádraží, tak to bude o dost horší ve srovnání s přirodním parkováním v garáži někde na vesnické samotě.
Chce to zkusit-ověřit.
Chtěl jsem se zeptat, jestli jste totálně pohřbili ten koncentrát Dodo Juice Basic Of Bling Detailing Spray Refill Concentrate 1L.
http://www.detailingshop.cz/detailery/1 ... 62444.html
Kdyby do toho šli celkem 3-4 lidi, tak toho vezmu i víc....
Komentář u toho zboží berte s reservou, zas tak zázračné to není, ale v spojení s dobrým mikrovláknem to celkem pěkně funguje jako vazký čistič mušek na předním nárazníku nebo při průběžném čištění mezidveřního prostoru.
Takový přípravek "denní potřeby", jsem s tím pro tyto účely spokojen a vydrží celkem dlouho.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
... neboj, CarPro Perl koupím
Jen vydrž....

Dobře, v pohodě.
Akorát ode mě nečekej cokoliv dalšího na podělení se, vše mám, víc nepotřebuju, stejně na to letos nebude nějak moc času a peníze.
Takže jen ten Perl a DJ BoB.
Tak kdyby se někdo ozval, že by do toho šel, byl bych rád, jinak budu nucen koupit za tři stovky naředěný půllitr.
Nespěchá, stejně v té kose se nedá nic moc dělat.
Teďkonc o víkendu jsem měnil mot. olej a dal jsem si pěkně do hrba.
Akorát ode mě nečekej cokoliv dalšího na podělení se, vše mám, víc nepotřebuju, stejně na to letos nebude nějak moc času a peníze.
Takže jen ten Perl a DJ BoB.
Tak kdyby se někdo ozval, že by do toho šel, byl bych rád, jinak budu nucen koupit za tři stovky naředěný půllitr.
Nespěchá, stejně v té kose se nedá nic moc dělat.
Teďkonc o víkendu jsem měnil mot. olej a dal jsem si pěkně do hrba.
Tak pokud bys objednával na detailing shopu, tak bych chtěl aspoň to 1l APC...
Brácha chtěl vlastně taky, takže dva litry...
Co se týče Perlu, byl ve hře jiný obchod, než detailingshop.cz, tam měli větší množství za lepší cenu.
Asi ňaký bordel, zatím jsem nesrovnával, jestli to opravili, nebo co to bylo.
Uvidíme, počkám, až se k tomu někdo ještě vypíše.
Jako sólista si jednu dvě položky z detailingshop.cz pořeším sám, jestli toho bude povícero, mělo by smysl to vzít asi přes AnderNa, ánžto má tu klubovou slevu.
APC jaké? ValetPro?
Asi ňaký bordel, zatím jsem nesrovnával, jestli to opravili, nebo co to bylo.
Uvidíme, počkám, až se k tomu někdo ještě vypíše.
Jako sólista si jednu dvě položky z detailingshop.cz pořeším sám, jestli toho bude povícero, mělo by smysl to vzít asi přes AnderNa, ánžto má tu klubovou slevu.
APC jaké? ValetPro?
Asi ValetPro... nevím které to je to, co mám ve sklince od jogurtu
To CarPro v půl litru a litru nemají... takže to musím vzít z toho druhého obchodu.

To CarPro v půl litru a litru nemají... takže to musím vzít z toho druhého obchodu.
Co mě ještě napadlo - byl by zájem o Sonax Brilliant Shine Detailer?
Se to poslední rok celkem rozmohlo, zaznamenal jsem velkou chválu na výdrž a vhodnost obzvlášť pro ty, co jsou buď shnilí nebo na to nemají čas se s tím pořádně hrát.
Kdo nezná, nechť napíše, podám podrobné vysvětlení.
Se to poslední rok celkem rozmohlo, zaznamenal jsem velkou chválu na výdrž a vhodnost obzvlášť pro ty, co jsou buď shnilí nebo na to nemají čas se s tím pořádně hrát.
Kdo nezná, nechť napíše, podám podrobné vysvětlení.
Neznám
Na co to je dobrý a kolik to stojí?

Ceny:
750 ml - 489,-
http://www.detailingshop.cz/detailery/1 ... tml#idTab5
5 l - 1 759,-
rozpočet pro:
5 lidí - 351,-/litr
4 lidi - 439,-/litr
3 lidi - 586,-/litr
http://www.detailingshop.cz/profi-balen ... ailer.html
Dobré na lehké dočištění laku po umytí.
Dodatečná ochrana a posílení stávající voskové vrstvy= větší životnost vosku.
Velká výdrž- někdo udával až dva měsíce (!), moc se mi tomu nechtělo věřit, sám nemám odzkoušeno, jeden měsíc je určitě reálný.
Kdo nemá vosk a nemá na to si s tím hrát, je to taková levnější/časově dostupnější varianta, jedná se v podstatě o rychlovosk, bez přípravy.
Pokud bych neměl vosk, tak bych to umyl, odstranil rez, asfalt, oclayoval a aplikoval.
Jednou měsíčně to tam narychlo nanést, přijde mi to jako celkem efektivní a rychlé řešení.
Zjednodušeně řečeno, ošetřit to tímto detailerem, jednou měsíčně ho aplikovat a mezičase to umývat autošamponem s voskem, znamená na tom permanentně udržovat určitý ochranný film, bez časově náročných procesů.
Jedná se o syntetiku, tedy např. na Collinite 476S zcela vhodná kombinace.
Chování měsíc po aplikaci:
https://www.youtube.com/watch?v=SaX89q65rss#t=15
Vlákno, týkající se tohoto výrobku:
http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=13&t=1175
750 ml - 489,-
http://www.detailingshop.cz/detailery/1 ... tml#idTab5
5 l - 1 759,-
rozpočet pro:
5 lidí - 351,-/litr
4 lidi - 439,-/litr
3 lidi - 586,-/litr
http://www.detailingshop.cz/profi-balen ... ailer.html
Dobré na lehké dočištění laku po umytí.
Dodatečná ochrana a posílení stávající voskové vrstvy= větší životnost vosku.
Velká výdrž- někdo udával až dva měsíce (!), moc se mi tomu nechtělo věřit, sám nemám odzkoušeno, jeden měsíc je určitě reálný.
Kdo nemá vosk a nemá na to si s tím hrát, je to taková levnější/časově dostupnější varianta, jedná se v podstatě o rychlovosk, bez přípravy.
Pokud bych neměl vosk, tak bych to umyl, odstranil rez, asfalt, oclayoval a aplikoval.
Jednou měsíčně to tam narychlo nanést, přijde mi to jako celkem efektivní a rychlé řešení.
Zjednodušeně řečeno, ošetřit to tímto detailerem, jednou měsíčně ho aplikovat a mezičase to umývat autošamponem s voskem, znamená na tom permanentně udržovat určitý ochranný film, bez časově náročných procesů.
Jedná se o syntetiku, tedy např. na Collinite 476S zcela vhodná kombinace.
Chování měsíc po aplikaci:
https://www.youtube.com/watch?v=SaX89q65rss#t=15
Vlákno, týkající se tohoto výrobku:
http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=13&t=1175
Je otázka, jestli mi na to nestačí právě ten šampón s voskem od Sonaxu co mám. Chápu ale, že ten budu těžko aplikovat někde na wapce, tak se toto může hodit... Možná nějaké hodně malé balení bych vyzkoušel...
Otázkou je, jakou výdrž ten Sonax šamponvosk má.
Většinou to nebývá mnoho, po 2-3 týdnech je to pryč.
Co je to hodně malé balení?
To si pak můžeme rozpůlit to 750 ml balení a i tak to vyjde o dost dráž, než v pěti lidech ta pětilitrovka.
(taky bych šel do malého balení, nepotřebuju skladovat celý litr, ale když to bude finančně výhodné, tak proč ne)
Většinou to nebývá mnoho, po 2-3 týdnech je to pryč.
Co je to hodně malé balení?
To si pak můžeme rozpůlit to 750 ml balení a i tak to vyjde o dost dráž, než v pěti lidech ta pětilitrovka.
(taky bych šel do malého balení, nepotřebuju skladovat celý litr, ale když to bude finančně výhodné, tak proč ne)
Však myslel jsem malé balení za málo peněz.... tedy hodně lidí na velké balení 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou se dá určitě počítat jak na Sonax, tak na BoB. Naházejte sem na jednu hromadu odkazy, co byste rádi a zkusíme to poskládat, jak by to vyšlo.