Vánoční mini sraz Olomouc 15.12.2012
-
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční mini sraz Olomouc 15.12.2012
Přátelé,
tak jak jsem již s některými mluvil a tito se mě ptali na vánoční sraz,jestli letos bude nebo ne.
Tímto všechny zvu ma předvánoční večeři která bude dne 15.12.2012 v 17,00 do X,00 hodin v místě blízko Olomouce,
které bude zveřejněno později ale včas.
Prosím zájemce aby se tady již začali přihlašovat aby jsme měli trochu přehled kolik lidí se zúčastní. Předem děkuji.
tak jak jsem již s některými mluvil a tito se mě ptali na vánoční sraz,jestli letos bude nebo ne.
Tímto všechny zvu ma předvánoční večeři která bude dne 15.12.2012 v 17,00 do X,00 hodin v místě blízko Olomouce,
které bude zveřejněno později ale včas.
Prosím zájemce aby se tady již začali přihlašovat aby jsme měli trochu přehled kolik lidí se zúčastní. Předem děkuji.
Re: Vánoční mini sraz Olomouc
Přijedeme jak jsme již slíbili.Koláčkům paní prezidentové se nedá odolat. 

R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
Předběžně se hlásím (2x), ale uvidím časem jestli do toho neco nevleze.
My taky v tomhle termínu můžeme a tak si samozřejmě nenecháme ujít Vaši společnost ani neodolatelné cukrářské výrobky paní Prezidentové 

A jeeeeje... ze bych taky dojel?
Za mne ale velmi tezko slibovat... vsak vite 

Že by zase svatba, nebo narozeniny?Trunda píše:A jeeeeje... ze bych taky dojel?Za mne ale velmi tezko slibovat... vsak vite

... nene.... letos už jen křtiny a je to všechno 

teď je to ještě moc brzy,ale budeme na to myslet 

Š105,120,Forman SL,Felicie 1,9,Fiat Uno,Ford Puma1,7,Rover 75 1,8, Rover 75 2,0 CDT Tourer https://www.spritmonitor.de/en/detail/566536.html
Land Rover Discovery 3 TDV6
Land Rover Discovery 3 TDV6
Taky stím počítám a doufám že to vyjde.Mám v tom dnu už něco ,ale zkusím to přehodit.
Na můj sraz už koláčky nevozídědula píše:Přijedeme jak jsme již slíbili.Koláčkům paní prezidentové se nedá odolat.

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

No snad kuchař jako ty by měl ty koláčky zvládnout.Nemusíš dělat jenom špéci pro lázenské šviháky,sniž se taky ke koláčkům/tím nechci říct,že koláčky p.prezidentové jsou obyčejné,naopak/ a příště nás s nimi můžeš vítat 

R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Už to začínám plánovat. Oběd U Matesa v Daskabátu, zastávka v Olomouci a cesta na to později zveřejněné místo.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
kdyz ja uz nevim co je obycejne vaření
a navic, kolacky pani prezidentove nikdo na svete neupece tak jako ona ( asi si je upecu
)

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

-
- Kontaktovat uživatele:
Uvádím bližší údaje o Vánočním mini srazu Olomouc.
Tento sraz se koná dne 15.12.2012. v 17,00 hod. v areálu Horizont Bystrovany ve velmi pěkné restauraci přímo v areálu.
Příjezdová cesta je z Olomouce po staré cestě směrem na Lipník. Za Olomoucí na prvním kruháči odbočit vlevo na Bystrovany, další kruháč projet rovně , u vesnice Bystrovany je mírné stoupánía hned za ním je odbočka vpravo do areálu Horizont. prosím projeďte parkovištěm až na konec
kde se odbočí vpravo po uzké cestě až na další parkoviště kde Vás budu očekávat.
Doufám že se dobře pobavíme i posilníme. Koláčky paní prezidentové určitě budou!!!!!. Už se na Vás těší Jarda.
PS. Prosím členy kteří mají objednané bundy od Laca tak oznamuji že laco přijede a doveze bundy na tuto akci. Cena bundy je 25 euro.
mapa http://www.mapy.cz/s/5G2w
Tento sraz se koná dne 15.12.2012. v 17,00 hod. v areálu Horizont Bystrovany ve velmi pěkné restauraci přímo v areálu.
Příjezdová cesta je z Olomouce po staré cestě směrem na Lipník. Za Olomoucí na prvním kruháči odbočit vlevo na Bystrovany, další kruháč projet rovně , u vesnice Bystrovany je mírné stoupánía hned za ním je odbočka vpravo do areálu Horizont. prosím projeďte parkovištěm až na konec
kde se odbočí vpravo po uzké cestě až na další parkoviště kde Vás budu očekávat.
Doufám že se dobře pobavíme i posilníme. Koláčky paní prezidentové určitě budou!!!!!. Už se na Vás těší Jarda.
PS. Prosím členy kteří mají objednané bundy od Laca tak oznamuji že laco přijede a doveze bundy na tuto akci. Cena bundy je 25 euro.
mapa http://www.mapy.cz/s/5G2w
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vánoční mini sraz Olomouc 15.12.2012
Pokud to půjde, tak přijedeme, nebo pojedu alespoň s Dědulou jako loni, zda to vyjde teď nevím.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97