Liberecká roversjetina/ SO 13.3.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Liberecká roversjetina/ SO 13.3.
celeste = connoisseur (je to totéž, jen jinak řečeno)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Počasí se nám trošku zkazilo, ale mně osobně to vůbec nevadí(zima je mi celoročně
).. 

aspon je jistota, ze jsme v Libereckym kraji...me uz tuhle zimu nic nepreqapi!...mozna letos ani na letni gumy nedojde.)
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
Tak možná se taky připojím. Ale slínit to nemůžu, prtoože Rover trochu zlobí.
Zítra jedu odpoledne do Liberce, tak se na vás zkusím přijet podívat
taková ochutnávka před létem plným srazů 
Zítra jedu odpoledne do Liberce, tak se na vás zkusím přijet podívat

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tý joo, Tobiasi, moc rádi tě uvidíme .. 

těšení na 620ku!
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda
...přepadl nás asi poslední záchvěv zimy,potvora jedna 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlásím že setkání bylo krásné, moc díky za bezva odpoledne....myslím ale že ani počasí nám náladu nezkazilo..
sešli jsme se v celkem hojném počtu..7 Roverůů.. já,RRRrover, Dogman, Roverman, jeho kolega se 400tovečkou, nový člen Roman a Tobiáš,který chudák ztratil víčko od nádobky na vodu a tak bylo setkání zpestřeno hledáním adekvátní náhrady
Udělala jsem jen pár fotek..třeba ještě někdo přidá
http://welinka.rajce.idnes.cz/Roversjet ... 13.3.2010/

Udělala jsem jen pár fotek..třeba ještě někdo přidá

http://welinka.rajce.idnes.cz/Roversjet ... 13.3.2010/
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Strýček v Praze měl z naší návštěvy tak obrovskou radost, až se ožral a my samozřejmě také. Dnes jsem nebyl shopný trefit ze Stodůlek na naplánovaný bus do Liberce. Odpoledne jsme střízlivěli pěší chůzí a z karlova mostu jsme viděli KAMPAPARK. Aha tady pracuje Thomas. Viděli jsme i jeho ZS a krátce jsme ho vyrušili od práce. Večer jsme sedli na rychlík a jsme doma
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Rád bych touto cestou poděkoval roverixovi, za přepadení v práci, bylo zajímavé slyšet, když přišel pražský číšník do kuchyně a hlásí, shání se tu nedo po kuchaři z moravy ! je tady ? řikam si dělá prdel ne, ale jak sem použil výhrušky toš takej přitvrdil
a v restu sem objevíl roverixa a jeho přítulkyňu, toš diky , aj nam to zvedlo náladu v kuchyni
.

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Roverixi my na tebe mysleli,kde asi bloudíš a tak, nikdo na tebe neměl kontakt..
..odjeli jsme z restaurace vcelku brzy,a dali jsme "malou" spanilou jídzdu do Kryštofova údolí
kráása i za deštivého počasí.. 

..odjeli jsme z restaurace vcelku brzy,a dali jsme "malou" spanilou jídzdu do Kryštofova údolí

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Cože? Vám tam pršelo? V Práglu bylo hnusně v pátek. V sobotu ideál na procházky. Já chtěl ještě na Petřín, ale moju už bolely nohy. Kdyby měl strýček intrnet, možná bych zlomil někoho z Prahy pomocí SZ na cestu Liberce.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Střídavě padalo z nebe úplně všechno...ale myslím že jsme to fakt nevnímali
Roverixi tak jsi měl aspoň snahu přijet a to se cení

Roverixi tak jsi měl aspoň snahu přijet a to se cení

-
Ahojte,zdravím všecky.Přidávám se k Welince.Srazík v Liberci,byl opravdu super,velmi příjemně strávené odpoledne.Taktéž děkuji všem,hlavně Dogmanovi za bezva nápad.Tady je taky pár foteček http://roverman2.rajce.idnes.cz/Roversjetina_Liberec/ .Welinka přivezla i servisní manuály od Haynesa a dokonce i nádherný samolepky RC.Jůůůůů,to byla paráda
.A co kolega Tobias ? Povedlo se mu sehnat ztracené víčko od expanzky ?Jinak i spanilá jízda do Kryštofova údolí a následné focení a příjemný pokecík byla ůplně superka a nemohlo nám to skazit ani né moc vlídný počasí,který stejně nikdo moc nevnímal
.Ještě jednou díky všem.

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Jéé,krásný fotky
díky Rovermane..
Tobiase jsem doprovázela..do "stodoly hrůzy" (pohřebiště všech možných vozů)
no to bude vyprávění zase na příští srazík.. ale díky Romanovi s dvoustovkou a jeho konexím se dobrá věc podařila, a Tobias má víčko tuším z Lancie
Těším se až zase něco podnikneme..nejblíže tedy asi až Maxův Votvírák.. mohli bychom jet v koloně z Liberce

Tobiase jsem doprovázela..do "stodoly hrůzy" (pohřebiště všech možných vozů)

Těším se až zase něco podnikneme..nejblíže tedy asi až Maxův Votvírák.. mohli bychom jet v koloně z Liberce