Motor už je připraven k montáži do Rover 214 Si.rover100 píše:Zdravím účastníky rozebírky, nevím kdo z Vás nakonec chytil motor ale kdyby náhodou byl na prodej tak bych zájem měl.
Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
-
Zakar
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Last Rover ANEB "Rozeberme tu pětasedmdesátku!" (Praha)
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No pekne jste ho vykuchali
Pro skelet si nikdo s podvalnikem neprijel? 
Zakare, ty budes davat ten motor do dvoukila?
To bude dobry delo 
Jinac organizatorum gratuluji, pac jak to tak vypada, tak se Peximu nakonec podarilo mnohe presvedcit o serioznosti... coz je opravdu uspech na to, jak neduverive prostredi tu bylo. Tesim se na video... ... kdyz vidim, jak to bylo hezky nasvetlene, tak mne trosku mrzi, ze jsem se tam nenachomitnul s fotakem
Jinac organizatorum gratuluji, pac jak to tak vypada, tak se Peximu nakonec podarilo mnohe presvedcit o serioznosti... coz je opravdu uspech na to, jak neduverive prostredi tu bylo. Tesim se na video... ... kdyz vidim, jak to bylo hezky nasvetlene, tak mne trosku mrzi, ze jsem se tam nenachomitnul s fotakem
Dekuji Vam vsem za ucast! Bylo to fakt bezva. Myslim, ze vsichni si prisli na sve a dobre se pobavili.
Ja jsem si to teda taky uzil.
Vsichni jste opet zvani do Galerie Václava Špály, kde celá akce vyvrcholí. Budou se promítat (nejen) videa z MeetFactory a k dispozici bude také "zbytek" dilu z naseho hlavniho hrdiny jmenem V307GFX (zbylo toho pozehnane, je porad o co stat). Slavnostni vernisaz se koná 18.11. Bude prostor take pro prednasku o tom, jak si privezt vozidlo z Velke Britanie (veskere pravni aspekty i prakticke realizacni modely), coz ovsem zavisi na zajmu navstevniku.
V nejblizsi dobe budeme aktualizovat web, kde se objevi fotky a videa z akce z MeetFactory, katalog dilu, ktee jsou jeste k dispozici, a taky samozrejme detailni pozvanka na 18.11.
Jakmile bude web aktualizovan, dam vedet.
Napada mne: jak se k cele akci nyni stavi administratori webu http://www.roverclub.cz? Byla by sance, aby o akci informovali na hlavni strance webu? Rad sepisu nejakou vhodnou pozvanku primo za timto ucelem!
Ja jsem si to teda taky uzil.
Vsichni jste opet zvani do Galerie Václava Špály, kde celá akce vyvrcholí. Budou se promítat (nejen) videa z MeetFactory a k dispozici bude také "zbytek" dilu z naseho hlavniho hrdiny jmenem V307GFX (zbylo toho pozehnane, je porad o co stat). Slavnostni vernisaz se koná 18.11. Bude prostor take pro prednasku o tom, jak si privezt vozidlo z Velke Britanie (veskere pravni aspekty i prakticke realizacni modely), coz ovsem zavisi na zajmu navstevniku.
V nejblizsi dobe budeme aktualizovat web, kde se objevi fotky a videa z akce z MeetFactory, katalog dilu, ktee jsou jeste k dispozici, a taky samozrejme detailni pozvanka na 18.11.
Jakmile bude web aktualizovan, dam vedet.
Napada mne: jak se k cele akci nyni stavi administratori webu http://www.roverclub.cz? Byla by sance, aby o akci informovali na hlavni strance webu? Rad sepisu nejakou vhodnou pozvanku primo za timto ucelem!
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, jak se to má momentálně s novým webem, myslím že s tím stopnutím nových článků na hlavní stránku to nebude zas tak žhavý. Sepiš tu puzvánku a já to tam hodím.
Vkládá se to tam ve formě HTTP, takže jsetli jsi v tom zběhlej a chceš tam nějaký specialitky jako obrázky atd., tak si to otaguj, jinak to bude víceméně ve formě plain text.
Vkládá se to tam ve formě HTTP, takže jsetli jsi v tom zběhlej a chceš tam nějaký specialitky jako obrázky atd., tak si to otaguj, jinak to bude víceméně ve formě plain text.
Vsak Pexi, to uuuuplne bohate staci vyvesit tu na diskuzi do srazu... ja treba na hlavni stranku Roverclubu chodim jednou za uhersky rok a vetsina lidi bych rekl take... 
Při brouzdání zde.. jsem si řikal, jo už je vlastně listopad mrknu jak dopadla chudinka 75ka... a jsem mile překvapen
jaké jsou na to ohlasy... jak už tu bylo zmíněno a taky se k tomu přidávám... jsem rád, že to mělo kladné ohlasy
navzdory ne příliš štastnému úvodu
jaké jsou na to ohlasy... jak už tu bylo zmíněno a taky se k tomu přidávám... jsem rád, že to mělo kladné ohlasy
navzdory ne příliš štastnému úvodu
Web je konecne plne aktualizovan!
Krome jineho si vsimnete zalozky KATALOG DÍLŮ, kde jsou vyobrazeny vsechny dostupne nahradni dily.
Pokud mate o nejaky z dilu zajem, nevahejte!
Jeste jednou Vas vsechny srdecne zvu na vernisaz v utery do Spalovky.
Vice info na webu http://lastrover.cz/
Krome jineho si vsimnete zalozky KATALOG DÍLŮ, kde jsou vyobrazeny vsechny dostupne nahradni dily.
Pokud mate o nejaky z dilu zajem, nevahejte!
Jeste jednou Vas vsechny srdecne zvu na vernisaz v utery do Spalovky.
Vice info na webu http://lastrover.cz/
-
Tommi_82
- Kontaktovat uživatele:
Takžes tam nakonec byl, hezky napsanej report.
Já to v týdnu taky zajedu omrknout.
Rozhodně mě ten report nalákal.
Já to v týdnu taky zajedu omrknout.
Rozhodně mě ten report nalákal.