XVIII. RAJHRAD 13.9.2025
Re: XVIII. RAJHRAD 13.9.2025
Ahoj, my přijedeme, prosím 2x panenku, bez polévek. Těšíme se!
Ahoj, doufám že mi to vyjde se s Vámi srazit, ale zatím nevím, jestli se stihnu vrátit. Ale jestli se vrátím, tak bude překvapení 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlásím 2 auta, dvě svickove, jedna panenka.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Nahlášeno.
Takže přijedu, 2 osoby, jedno vozidlo
. K jídlu si dám, co zbude
a rád Vás uvidím...

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Zdarec tak mi už jsme od 13h v Modřicích na D1 jsme chytly bouračku tak jsme objižděli ale jinak OK Máme hezký Hotel a ted si dáváme škopek a prosecco na náměsti je krásny teplo . Zitra se uvidíme Rajhradu zdar

Dobré ráno.
Osmnáctý sraz v Rajhradu je za námi. Díky všem co jste přijeli a i přes počáteční nepřízeň počasí jste si sraz užili.
Srazu se zůčastnilo asi 23 aut: Rover, MG, TVR, new Mini a Chrysler.
Návštěva Archeoparku byla zajimavá a návštěva vinařství Knápek byla výživná. Snad jste burčák dovezli v pořádku, bez exploze v autě. Já měl pětilitrovou bandasku nafouklou na šest litrů
Už plánuju sraz č.XIX.
Fotky ze srazu: https://photos.app.goo.gl/Nxy42d4heDGrG4m98
Klidně můžete do alba nahrát další fotky.
Na dalším srazu AHOJ
P.S.: Písnička o burčáku v hantecu od legendární brněnské skupiny Los Brňos https://youtu.be/2__HtqiXFpc?si=seEfOm7o1sowJVja
Osmnáctý sraz v Rajhradu je za námi. Díky všem co jste přijeli a i přes počáteční nepřízeň počasí jste si sraz užili.
Srazu se zůčastnilo asi 23 aut: Rover, MG, TVR, new Mini a Chrysler.
Návštěva Archeoparku byla zajimavá a návštěva vinařství Knápek byla výživná. Snad jste burčák dovezli v pořádku, bez exploze v autě. Já měl pětilitrovou bandasku nafouklou na šest litrů

Už plánuju sraz č.XIX.
Fotky ze srazu: https://photos.app.goo.gl/Nxy42d4heDGrG4m98
Klidně můžete do alba nahrát další fotky.

P.S.: Písnička o burčáku v hantecu od legendární brněnské skupiny Los Brňos https://youtu.be/2__HtqiXFpc?si=seEfOm7o1sowJVja
Keksine, moc děkuji za další tradiční dávku auto-emocí
Moc jsem si to užil, po hodně dlouhé době celý sraz a tak jsem si připomenul, jak moc mi to chybí.... Bylo mi s vámi dobře, jsem rád, že jsem mohl posloužit svým "guruovstvím" a tak i vidíte, že jsem rozhodně na tuto rodinu nezanevřel a jen teď holt máme takovou "přestávku" 
A moc děkuji Karlovi a jeho přítelkyni za to, že se mě ujali a podělili se o místečko v tak emočním TVR autě. Musím říct, že hned první odpich z parkoviště mě zaplnil takovým blahem, že jsem si hned byl jistý tím, že jsem dostal správnou dávku léku na unavený život. A tu cestu bez střechy jsem si fakt užíval a o to víc se moc těším, až si podobný pocit s volným nebem nad hlavou s Věrkou začneme užívat také... ujistilo mě to v tom, že je to to, co potřebujeme
Děkuji!

A moc děkuji Karlovi a jeho přítelkyni za to, že se mě ujali a podělili se o místečko v tak emočním TVR autě. Musím říct, že hned první odpich z parkoviště mě zaplnil takovým blahem, že jsem si hned byl jistý tím, že jsem dostal správnou dávku léku na unavený život. A tu cestu bez střechy jsem si fakt užíval a o to víc se moc těším, až si podobný pocit s volným nebem nad hlavou s Věrkou začneme užívat také... ujistilo mě to v tom, že je to to, co potřebujeme

Děkuji!
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za super akci! Opět paráda a rádi jsme potkali jedince, kteří se dlouho neukázali, že Trundo
.
Jinak pro ty, kteří nejsou na FB v roveří skupině: když jsme přejížděli z Pavlova do vinařství, tak jsme se na přejezdu nádrže Nové mlýny míjeli s nablejskanou amerikou a čistě náhodou tam jako spolujezdec seděl kamarád, se kterým se znám přez jinej sběratelskej úlet (mobily) a byl z našich aut odvařenej, hlavně z SD1, která je jeho srdcovka… svět je prostě malej…

Jinak pro ty, kteří nejsou na FB v roveří skupině: když jsme přejížděli z Pavlova do vinařství, tak jsme se na přejezdu nádrže Nové mlýny míjeli s nablejskanou amerikou a čistě náhodou tam jako spolujezdec seděl kamarád, se kterým se znám přez jinej sběratelskej úlet (mobily) a byl z našich aut odvařenej, hlavně z SD1, která je jeho srdcovka… svět je prostě malej…

Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
S amerikou jsme na sebe blikali a mávali jak na prvního mája 

Nikdo další nemáte fotky? Klidně je nahrejte do alba v odkazu https://photos.app.goo.gl/Nxy42d4heDGrG4m98