Někudy se mi z neho ztraci voda z motoru asi na 500km 3L vody. Po zahrati motoru jde citit sladkost v puse z odparovani fridexu.
Tak mi to neslo porad dohlavy pac pan mi rekl ze kontrolka na palubce sice sviti ale voda neunika naivne sem mu veril. Byl to hnup.
Vcera v noci sem nemel co delat tak sem se mu sel kouknout pod kapotu a zjistil sem ze voda me vyteka nekde v miste za motorem kudy vede vyfukove potrubi.
Cela prevodovka a vse okolo je starsne mokre od fridexu. Jelikoz z vrchu neni dobry pristup musim si zajet nejspis do servisu aby mi to zvedli.Ale chci se zeptat jestli se vam uz neco podobneho nestalo a neporadili by ste mi co mam asi tak hledat a nebo po cem mam jit konkretne.
Dekuji za jake koliv rady a nazory pac sem tak trosku bezradnej.
Motor jede bezvadne a nema stratu vykonu teda aspon myslim. Jak se da vyresit problem se svitici kontrolkou uprostred palubky co hlida asi nejspis hladinu vody v expanzni nadobce. Jo a jeste neda se nejak zjisti proc nefunguje otackomer? Nebo na co je napojeny? A nebo neni tu nejaky clovek mechanik co by mi ten motor dal do cajku?
Sem od breclavi ale za rozumnou cenu prosim pac ted neni moc penez vite jak kryze