ZÁMKY ROVER 75 - VADA
ZÁMKY ROVER 75 - VADA
Zdravím kolegovia!
Mám problém so zámkami na dverách, z vonku nejdú otvoriť dvere vodiča. Počul som že sa vyrábajú také nové zámky a ten vadný dzindzík čo sa zoderie a kvôli ktorému nejdú otvoriť dvere majú tie nové už z kovu, tak ja len či by mi nevedel niekto poradiť kde sa to dá zohnať. Ďakujem vopred!
Re: ZÁMKY ROVER 75 - VADA
Já mám problém s klikou v zadních dveřích za řidičem. Otvírat to de, ale ztuha. Většinou musim spíš trhnout. Zatím to řešim tak, že občas tam stříknu trochu olejíčku a pak mám chvíli klid. Protější dveře jeden čas nešli z venku otevřít vůbec, po vystříkání s nima nemám problém.
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
Tak se mi podařilo najít info. Tady je to krásně zdokumentované http://www.roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=9&t=5642
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
ďakujem pekne za odpovede
Keksine sorry, ale nejde mi otvoriť link
...Aleš ďakujem to ma ani nenapadlo
vyskúšam to premazať! 
-
Angličan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. To je mi lito... byla to konstrukcni chyba... a menilo se to v akci zdarma.AlešB píše:Já mám problém s klikou v zadních dveřích za řidičem. Otvírat to de, ale ztuha. Většinou musim spíš trhnout. Zatím to řešim tak, že občas tam stříknu trochu olejíčku a pak mám chvíli klid. Protější dveře jeden čas nešli z venku otevřít vůbec, po vystříkání s nima nemám problém.
Jestli to puvodni majitel nenechal udelat, tak uz Ti dneska nikdo nempomuze.
Vyresi to az novy kliky... drahy jak cert.