LPG - plyndoauta
Re: LPG - plyndoauta
Mam dotaz jestli mi někdo poradi.A hlavně jsem se tady nepřišel hadat jako někteří.Mam rover 416 a mam v autě LPG koltec a jak brzdim motorem a chci najednou přidat tak to tak asi 2 vteřiny nereaguje a paka to s autem cukne a jede va poho a děla to jen pod otačkama 2000.Přiklad:jedu rychle a najednou mně zbrdi pěkna blondýnka v kabrioletu motor klesne pad 2000 a ja že ji předjedu a než to chytne tak už je pryč.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Musis nekde zajed na diagnostiku LPG musi se to napichnout na PC a doladit prohlidnout....
Mě se to na 400 1.4 stávalo taky.Oddělal jsem rozdělovač a všiml si,že palec jak se otačí dotýká se kolíků,tak jsem víko rozdělovače podložil dvěma podložkama,a bylo po problému. No a jak tu píšete o LPG,tak jsme do auta v zimě nalil 2/3 Ethanolu E85(lih) a 1/3 benzinu.No byl to mazec. V zimě auto nestartovalo a první dvy kiláky než se to zahřálo,tak to spíš chtělo jet dozadu než dopředu.lukacek píše:Mam dotaz jestli mi někdo poradi.A hlavně jsem se tady nepřišel hadat jako někteří.Mam rover 416 a mam v autě LPG koltec a jak brzdim motorem a chci najednou přidat tak to tak asi 2 vteřiny nereaguje a paka to s autem cukne a jede va poho a děla to jen pod otačkama 2000.Přiklad:jedu rychle a najednou mně zbrdi pěkna blondýnka v kabrioletu motor klesne pad 2000 a ja že ji předjedu a než to chytne tak už je pryč.

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no já se lekl že tam načůráš....
hele téma je plyn, na své experimenty si založ svůj topic
hele téma je plyn, na své experimenty si založ svůj topic
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Fakt úžasná debata ze které se hloupej člověk jako já vůbec nic nedozví. Jenom lekce českého pravopisu a to, že ten to dělá dlouho a druhej o něco dýl a líp a tamten ať si jde jinam, nebo co.
Prostě mně dneska napadlo, jestli by se ta přestavba nějak jaksi nevyplatila. A jelikož jsem nechtěl zakládat nové téma, tak jsem hledal a našel tuhle snůžku zhovadilostí, ze kterých jsem se dozvěděl jen pár názvů a jmen nějakých výrobců a dodavatelů. Ale faktický údaje o rozdílech jednotlivých systémů a jejich výhodách a nevýhodách, potřebě údržby, cenách atd. ty jsou kde?
Myslel jsem že najdu faktický praktický zkušenosti spokojených majitelů aut na LPG. Proto jsem hledal.
Jenom blablabla. A takových blábolů je na netu přehršle (to je cca 2,5 habaděje). Každej si tam natřásá vlastní peří a skutek utek. Trošku mně to znechutilo.
Tak na to kakám, zaháním ten zběsilej inovativní nápad a dál tam budu lejt to co tam fakt patří.
Nehledě na to, že se s takovým autem je zákaz vjezdu do krytejch parkingů v obchoďákách atd. Nevím, nesleduju to, ale mám pocit že jsem takový značky zahlídnul.
Nebo je tu někdo, kdo má opravdu nějakou zkušenost (ať dobrou nebo špatnou) s R 75 2,5 V6 na plyn a může se k tomu fundovaně vyjádřit a poradit?
Prostě mně dneska napadlo, jestli by se ta přestavba nějak jaksi nevyplatila. A jelikož jsem nechtěl zakládat nové téma, tak jsem hledal a našel tuhle snůžku zhovadilostí, ze kterých jsem se dozvěděl jen pár názvů a jmen nějakých výrobců a dodavatelů. Ale faktický údaje o rozdílech jednotlivých systémů a jejich výhodách a nevýhodách, potřebě údržby, cenách atd. ty jsou kde?
Myslel jsem že najdu faktický praktický zkušenosti spokojených majitelů aut na LPG. Proto jsem hledal.
Jenom blablabla. A takových blábolů je na netu přehršle (to je cca 2,5 habaděje). Každej si tam natřásá vlastní peří a skutek utek. Trošku mně to znechutilo.
Tak na to kakám, zaháním ten zběsilej inovativní nápad a dál tam budu lejt to co tam fakt patří.
Nehledě na to, že se s takovým autem je zákaz vjezdu do krytejch parkingů v obchoďákách atd. Nevím, nesleduju to, ale mám pocit že jsem takový značky zahlídnul.
Nebo je tu někdo, kdo má opravdu nějakou zkušenost (ať dobrou nebo špatnou) s R 75 2,5 V6 na plyn a může se k tomu fundovaně vyjádřit a poradit?
R 75 2,5 V6 Tourer
-
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, tady nečekej žádný kurzy pro začátečníky. To že seš začátečník je přece tvůj problém a ne jejich, takže podle mě je zbytečný je peskovat za to že ses tu nic nedozvěděl, ať si povídaj o čem chcou.
Na tvém místě bych zavolal Mirdovi Dvořákovi do Olmika, ten přece svou pětasedmu V6 na plyn provozuje už určitě víc jak 50 000 kilometrů. Navíc se v přestavbě na plyn vyzná. Jestli chceš tak ti na něj dám číslo a můžete dát řeč. Rozhodně tu "hříšnou" myšlenku nezavrhuj do doby než ji probereš s nějakým V6-plynařem.
Na tvém místě bych zavolal Mirdovi Dvořákovi do Olmika, ten přece svou pětasedmu V6 na plyn provozuje už určitě víc jak 50 000 kilometrů. Navíc se v přestavbě na plyn vyzná. Jestli chceš tak ti na něj dám číslo a můžete dát řeč. Rozhodně tu "hříšnou" myšlenku nezavrhuj do doby než ji probereš s nějakým V6-plynařem.
OK Tommi, možná jsem trochu ujel, jen mi to přišlo jako mlácení prázdný slámy. Omlouvám se všem zůčastněným.
To číslo mi prosimtě pošli. Dík.
To číslo mi prosimtě pošli. Dík.
R 75 2,5 V6 Tourer
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Mel jsem 75 V6 v anglii predelal jsem si ji na plyn zazizeni LPigas mel jsem ho dva roky pak prodal a novy majitel snim jezdi do dnes,kdyz budes neco potrebovat rad poradim a take montaz neni problem...
-
to Jaypee:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak jsi nakonec s přechodem na LPG pochodil. Mám stejný motor a v minulosti jsem o tom uvažoval. Jen ze zvědavosti by mě tedy zajímalo jaký změny jsi zaznamenal pokud ke změně došlo. díky Martin
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak jsi nakonec s přechodem na LPG pochodil. Mám stejný motor a v minulosti jsem o tom uvažoval. Jen ze zvědavosti by mě tedy zajímalo jaký změny jsi zaznamenal pokud ke změně došlo. díky Martin
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VIALLE LPG - plyndoauta
Pokud máte někdo v autě zařízení od holandské firmy VIALLE,
firma v květnu zkrachovala, tak si co nejdříve nakupte náhradní díly, nebudou.
Mohou to mít Rovery import z NL, Belgie ap.
firma v květnu zkrachovala, tak si co nejdříve nakupte náhradní díly, nebudou.
Mohou to mít Rovery import z NL, Belgie ap.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97