LPG - plyndoauta

Autoservisy, testbooky....atd
autogas
Kontaktovat uživatele:

Re: LPG - plyndoauta

Příspěvek od autogas » úte úno 23, 2010 19:48

že by nová reklama naší známé firmy :D :D :D :D pod novým nickem :D[/quote]

ááá pan chytrý tedy ,,všeználek " :D
nenám žádný nový nic.

Omoluvám se ale ostatní prominou mou upřímnost.
... já se zde představil, ale ty a lenham máte se svou identitou veliké potíže.
... co kdybyste vylezli z té své anonymity a konečně se představili ??? -nebo se stydíte se za svou práci ??? měli bychom vědět s kým máme tu čest.
... no Zaryku, tedy pokud pracuješ stejně ( viz níže) jak kiksuješ a píšeš hrubky v textu tak se nedivím, že tak kopeš :D :D :D :D a bojíš se o práci :-D :-D
Rádi bychom se koukli na tvé a lenhamovy webové stránky- vždyť nemáte co skazit :D
zaryk píše: Dále k cenám auta s kovovým sáním jdou namontovat na levnější podtlakový systém LPG který se dá pořídit podle použité firmy tak do 20 tis kč,auta nové s obd a plastovým sáním 4 válec do 30 tis.kč .
Mimochodem jak může ,,odborník" který dělá plyn mnoho let , udělat fatální chybu a sice, že přestaví auto se vstřikováním na podtlakový systém??? - ten je určen pro karburátorová auta nebo ne??? :-D :-D
Řídící jednotka plynu ti asi nic neříká, já vím, je to moc složité viď :wink:

autogas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autogas » úte úno 23, 2010 19:48

Dále takovou pitomost co jsi zde napsal - viz níže:
zaryk píše : Řeknu skušenosti z Itálie jeden můj zákazník si nechal namontovat klasický systém LPG Lovato v polsku a v ITÁLII ho vyhodily 4 firmy že mu to neseřídí protože to namontoval v POLSKU my jsme mu to seřídili za 15 min takže já nemám averzi vůči žádnému systému LPG ale za ta léta znám který jak chodí .
Tak za prvé- skušenosti se píší se Z.
Dále, už vidím toho blázna, který jede do polska nechat si zmastit auto jejich kvalitou práce, navíc systémem lovato, který je pro ně drahý a raději montují ty svoje neznačkové,
Dále jede minimálně 1000 kilometrů do itálie si nechat plyn seřídit ( jakoby to nebylo blíž na slovensko nebo do němec) :D a k tomu ještě do čtyř firem, ( to jsou v itálii asi všichni pitomí :-) ) ale nakonec se dozví že ,, zaryk je jediný odborník na systémy v čr a jedině on mu to seřídí, a ještě k tomu za 15 min.- to byl jistě tvůj rekord.
Navíc si teda pěkně ,,drahý " neboť sekvent elpigas montuje tvá konkurebce za 25.000,-kč i s toroidem. :) a já jej zákazníkům nabízím jako náhradu za tu samou cenu.

Nevím jak dlouho děláš plyn, ale bys měl vědět že jako první zde bylo brc a lovato- asi jsi zapoměl s čím si začínal co?
Naše nabídka nebyla určena pro tebe a lenhama, ale pro členy tohoto klubu, ale nevím jestli to není na tebe moc složité ?!
Hele, pokud hodláš pořád někoho napadat a urážet tak běž někam, ty už budeš vědět kam a pokud si u toho děláš z huby vláček a nevíš co píšeš, tak běž na školení.
Ty bys od importéra lovato nikdy licenci nedostal. Divím se jak jsi vůbec mohl nějakou dostat. :shock: a věř, že až se dozvím odkud jsi, udělám ti pěknou reklamu nejen mezi všemi dealery lovato.

INZER

Příspěvek od INZER » úte úno 23, 2010 20:26

:shock: :shock: :shock:
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
Obrázek

thomas

Příspěvek od thomas » úte úno 23, 2010 21:54

Hele autogas, všim sem si že si z valašska, odkud? Mohl bych znat jmeno ? třeba sme sousedé, tak bych měl plyn levněji :oops: , Ja sem taky z valašska - kurnik začíná to tu zaváňat slivoviců, jo a mimochodem, mužete se vykašlat na ty řečičky a hodit sem šeci co sa sem vlůdíte už konečně ty adresy ,jak psal autogas výše, uvidíme šeci né ? jaké pak copak :?:
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat :-)

Zaryk

Příspěvek od Zaryk » úte úno 23, 2010 21:57

podivej se chudáčku na své překlepy.

POkud vím tak podtlakový systém s elektronikou se používá do felicii a podobných starších aut které mají vstřikování ale to bys asi musel znát že jo? :D :D :D to za prvé .A dále pokud nabízíš své systémy na svých stránkách třeba DT GAs což je polský systém který se k nám nevozí a navíc nechodí a píšeš to na nějaké cizí hromadky tak ti zajistím že s montážema skončíš.Znám tvé vystoupení z různých školení a reference na tebe od jiných montážníků z tvého okolí ale zdržím se komentáře :lol: :lol: :lol: :lol: nemám problém říci své stránky ale nemusím si zde honit triko a dělat reklamu .Asi nemáš moc práce že si děláš reklamu i zde :P :P

ZA další v Polsku se montují jak Italské tak Holandské systémy i poská výroba které ty ani neznáš to bys musel na výstavu do Waršavy a nebo do Poznaně a do Gdaňsku do Elpigazu když pomlouváš polské montáže ale to by tě tam asi musel někdo pozvat :P :P
a podud si vychvaluješ Lovato tak já jsem začínal s BRC což bylo kvalitativně někde jinde než to tvé Lováto které bylo s kvalitou někde jinde a to tvé vstřikování jim velmi dlouho nechodilo což jistě potvrdí chlapi z Agrofinalu Hlohovec :P :P

donutil

Příspěvek od donutil » úte úno 23, 2010 22:06

CHLAPI!!!JENOM FAKTA,TEN ZBYTEK DO SZ.

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » úte úno 23, 2010 22:17

Zaryk: Co jsem to tak cetl, tak jste do teto diskuze vstoupil tim - hele Hrachovec . . . Podle toho jednani asi vazne nema cenu si zde delat reklamu, protoze ja bych za vama rozhodne nesel.

thomson: Jestli se jedna o pana Hrachovce, tak ten je pravdepodobne ze Zubří.
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

thomas

Příspěvek od thomas » úte úno 23, 2010 22:18

no comment
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat :-)

Zaryk

Příspěvek od Zaryk » úte úno 23, 2010 22:20

donutil píše:CHLAPI!!!JENOM FAKTA,TEN ZBYTEK DO SZ.

:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: máš pravdu :admin: :admin:

thomas

Příspěvek od thomas » úte úno 23, 2010 22:22

Zubří - toš to nesme susedi, ale omrknut bych to moh jet, a pak napsat dojmy, pokud je jmeno Hrachovec aktualní a ne nějaký nepěkný výraz.

F.i.s.h.men

Příspěvek od F.i.s.h.men » úte úno 23, 2010 22:25

p. Josef Hrachovec - adresu mas na tech strankach.
ObrázekObrázek<<<---Klikni pro zvětšení
Rover 216GSi - zanedlouho transplantace motoru D16Z2 (na obrázku) + pár dalších oprav a úprav HOTOVO 31.7.2011

thomas

Příspěvek od thomas » úte úno 23, 2010 22:29

Až pojedu okolo toš to omrknu.

mbures89

Příspěvek od mbures89 » úte zář 07, 2010 21:47

Zdravím,mám zkušenosti s LPG ve Favoritu a Felicii a Citroěn C8,nikdy žádný problém,pravda,nedají se ty motory porovnat co jsou v Roverech,LPG mám ve své 200 a nevidím tam žádné problémy,až na rezervu v kufru :-) Myslím,že tam může být jakýkoliv lepší značka,ale záleží na firmě,která provádí montáž,setkal jsem se i se dvěma firmama,stejná značka systému LPG,ale s tím,že jedno auto jelo,druhé se kazilo :-)
Obrázek
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE

seba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba » pát zář 10, 2010 16:53

donutil píše:Já jsem při Zarykovi.Taky rád čeřím ty klidné vody někdy až takového vlezdoprdelkování.Prezentuje svůj názor a pokud jsem si všiml nikoho neuráží.
mir: mir: mir: :-D :-D :-D
Miluji Rover Club. T16 turbo power.

Austin
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Austin » pát zář 10, 2010 22:05

max80 píše: A nebo je 98% motoristu uplne pitomejch :|

Obávám se žes trefil - dennodenně se člověk přesvědčuje že asi jo.

Jinak do svého Roverka bych si to nedal, s nájezdem 10tkm rok to nemá smysl, do služebáka s 60 tkm/rok je to jiná.

Benzín je benzín, leta jsem jezdil s ropáky /Toy,Oct, Oct,O.tamvlakem zpatky/ ale už 3 roky jsem zpět u benelli a jsem tomu rád.
Otec taky přesedlal na vůz ze Swindonu.Benzínový.

Plyn jsme měli v Mazdě 3, ten čtyřbodový, ujela na něj asi 340000tkm, prvoinstalace plynu u Auto Palace Praha,
pouze udržba, systém pracoval stále ok /8 let/ náklady na km POD 1 kč. U benzínu je to opravdu okolo 2,50.
Takže ne 98% ale alespoň půlka lidí neumí řádně počítat.

Něco jiného je když mi to namontuje dobytek a furt se to s...e chápu náklady briskně rostou.

Těším se až se s kluky od plynu uvidíme na srazu.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97

Odpovědět