http://www.oleje-fuchs.cz/zbozi/titan-c ... ozovy-park
Jezdil jsem ho v LR Discovery 4,0 V8. Ten olej byl napohled strašnej - barva myší šedi a kalnej jako hrom, ale po nalití do motoru měl tento o poznání tišší chod a snášel i velmi velké zatížení.
Ahoj.Trunda píše:..pokud možno za stejnou značku a typ... hotovka.
No tak úplně jinak.Předně ,vem to po zpátku mých příspěvků.O němcích si dávno iluze nedělám.!Kolik jsi rozebral motorů,to mě taky neohromuje a M7AD...ADS...atd, se mnou neřeš. Na ČSAD jsem pracoval před r.89 na dílně a pak dalších pár let,takže toto neřeším.Poukázal jsem jen na konkrétní poznatky z provozu rodinného voz.parku,toť vše. Takže honosení se kolik kdo rozebral motorů mě určitě nebere...páč jsem jich ...a to je jedno,i v rámci recyklace taky nějaký KG! rozebral.Je co srovnávat,ale to s mým komentářem vůbec nesouvisí ohledně čistoty,či humusu při výměně oleje,toť vše.MíraMT píše:rené, omyl, němci sou mnohem větší prasata než my, to se neboj, to že je něco v německu lepsi je pěknej přežitekjinak M7ADS nejni vůbec špatněj olej, nevím proč bys ho měl spojovat s traktorem, či škodovkou
nevím kolik už si rozebral motorů, ale já už ke stovce jistě, mám na to jinej nadhled
![]()
přesně jak říká trunda, včas měnit a nestridat.. nic víc v tom nejni...