LPG - plyndoauta
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG - plyndoauta
Mě osobně se nelíbil akorát jeden příspěvek, jinak si myslím že je celá diskuse korektní.. Nevidím důvod k tomu něco zakazovat. Ať už je pravda kdekoli. Diskuse si myslím že není na škodu..
ja bych se taky rád už konečně dozvěděl od někoho, když už tady založili to tema co a jak s cenama, a prostě info.....
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

Zkrátka napiš do seznamu LPG a najdeš co hledášthomas píše:ja bych se taky rád už konečně dozvěděl od někoho, když už tady založili to tema co a jak s cenama, a prostě info.....

Sklidem Ti odpovím .Jak jsem již psal delali jsme malé roverky 200 1,4 které najely asi tak 250 tis km bez problémů ,dále 75 2.0 které najely okolo 100 tis km problém jsou jen těsnění pod hlavou které taktéž dokážem vymněnit.Dále k cenám auta s kovovým sáním jdou namontovat na levnější podtlakový systém LPG který se dá pořídit podle použité firmy tak do 20 tis kč,auta nové s obd a plastovým sáním 4 válec do 30 tis.kč pokud bude mít někdo konkrétní dotaz a typ auta sklidem dáme na výběr z několika systémů.

Každý systém LPG má něco pro a proti. Včetně Lovata. A teď mi, Zaryku, a myslím že i ostatním, napiš k čemu to Tvé osočování a prázdné tlachání vedlo. Možná sis nevšiml, ale kluci a holky se tady snaží povídat v duchu klidu a pohody. I když někdy nemáme úplnou pravdu tak tu nikdo nikomu hlavu netrhá. A vlastní názor taky není nutné pošlapávat. Pokud chceš dělat zlo, tak běž na jiné forum. Já osobně se tedy adminům divím, že diskusi v tomto duchu vůbec ddovolili![/quote]
Ano máš pravdu jsme ve svobodné zemi a každý může mít svůj názor.POkud umíš číst nemlátil jsem prázdnou slámu a popsal jsem systémy které se vozí do čr a které ne a které zde lze servisovat .Sklidem si každý dnes může dovézt auto s jakýmkoliv systémem LPG nebo si jej nechat namontovat venku.A potom ti lidé nechápou že to tady nikdo nechce servisovat když někdo doveze třeba Eurogas z Holanska a montážní firma by zaplatila 400 E za program a přijedou 3 auta za rok kdo to zaplatí?Řeknu skušenosti z Itálie jeden můj zákazník si nechal namontovat klasický systém LPG Lovato v polsku a v ITÁLII ho vyhodily 4 firmy že mu to neseřídí protože to namontoval v POLSKU my jsme mu to seřídili za 15 min takže já nemám averzi vůči žádnému systému LPG ale za ta léta znám který jak chodí .Tolik asi ve zkratce
Ano máš pravdu jsme ve svobodné zemi a každý může mít svůj názor.POkud umíš číst nemlátil jsem prázdnou slámu a popsal jsem systémy které se vozí do čr a které ne a které zde lze servisovat .Sklidem si každý dnes může dovézt auto s jakýmkoliv systémem LPG nebo si jej nechat namontovat venku.A potom ti lidé nechápou že to tady nikdo nechce servisovat když někdo doveze třeba Eurogas z Holanska a montážní firma by zaplatila 400 E za program a přijedou 3 auta za rok kdo to zaplatí?Řeknu skušenosti z Itálie jeden můj zákazník si nechal namontovat klasický systém LPG Lovato v polsku a v ITÁLII ho vyhodily 4 firmy že mu to neseřídí protože to namontoval v POLSKU my jsme mu to seřídili za 15 min takže já nemám averzi vůči žádnému systému LPG ale za ta léta znám který jak chodí .Tolik asi ve zkratce
to Zaryk:U nás mě nabídnul montáž LPG do ZT s motorem Mustang za 32 tisíc.Ale nevím jaký typ.Podle toho co píšeš je to dobrá cena,nebo se mýlím?
donutil píše:to Zaryk:U nás mě nabídnul montáž LPG do ZT s motorem Mustang za 32 tisíc.Ale nevím jaký typ.Podle toho co píšeš je to dobrá cena,nebo se mýlím?
NO právě proto je důležité o jaké zařízení se jedná.V prvopočátku může být levné a pak velmi drahý sevis není to vždy jen o ceně

-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
V montáži LPG nevidím žádnou výhodu.A naše Rovery si to nezaslouží aby jsme je takto prznili.Benzín je benzín.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Konečně to někdo napsal ..Zakar píše:V montáži LPG nevidím žádnou výhodu.A naše Rovery si to nezaslouží aby jsme je takto prznili.Benzín je benzín.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Cena plynu v porovnani s benzinem je lakava ... jenze kdyz ptacka lapaji, vsak to znate. 

Chlapi, dnes je vše o penězích a pokud najdete sponzora dejte vědětZakar píše:V montáži LPG nevidím žádnou výhodu.A naše Rovery si to nezaslouží aby jsme je takto prznili.Benzín je benzín.

Chlapi, dnes je vše o penězích a pokud najdete sponzora dejte vědět
[/quote]
Souhlas.Roznlouvají to jenom ti co mají nafťáky,já ho mám taky a líbí se mě ta spotřeba.Ale až přijde jaro a vytáhnu mustanga na procválání, na dízla si už ani nevzpomenu,jen u pumpy.Jo milánci,až budete před důchodem,budete chtít šetřit,i když na to budete mít.Ale zkušenosti jak víme ,jsou nesdělitelné...

Souhlas.Roznlouvají to jenom ti co mají nafťáky,já ho mám taky a líbí se mě ta spotřeba.Ale až přijde jaro a vytáhnu mustanga na procválání, na dízla si už ani nevzpomenu,jen u pumpy.Jo milánci,až budete před důchodem,budete chtít šetřit,i když na to budete mít.Ale zkušenosti jak víme ,jsou nesdělitelné...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
No jo,ale pak mi není jasné proč si někdo kupuje dravce když mu pak hodlá zakroutit krkem kvůli spotřebě. 

Zakar píše:V montáži LPG nevidím žádnou výhodu.A naše Rovery si to nezaslouží aby jsme je takto prznili.Benzín je benzín.
Plyn v autě není prznění poněvadž benzin se ti v sání taky rozpráší a je z něj pak taky plynné palivo.Plyn je pouze alternativa a nedochází ke znehodnocování oleje jako v případě benzinu.A co se táká alternativních paliv tak diesely dnes jezdí na fritovací olej bionaftu atd