Servis na Slovensku - HELP !!!
Re: Servis na Slovensku - HELP !!!
Dnes bude mesiac a stale nemam auto doma. Bud to je tak zavazna chyba alebo tento servis iba hada do stratena.
1. tyzden - dohady, ze je zla riadiaca jednotka alebo palivovy filter alebo palivove cerpadlo, nakoniec, ze riadiaca jednotka je dobra
2. tyzden - palivovy filter bol dobry, problem je v palivovom systeme, straca sa tam tlak
3. tyzden - palivovy system je dobry, tlak neklesal, je zla riadiaca jednotka, posielame ju do opravy
4. tyzden - riadiaca jednotka sa vratila z opravy, nic jej nebolo, dava dobry vystup, problem je v rozdelovaci, novy sa neda objednat a aj tak by stal 980 Eur, objednavaju z vrakoviska, cakaju kym im pride ...
Co si o tomto mysliet? ...
1. tyzden - dohady, ze je zla riadiaca jednotka alebo palivovy filter alebo palivove cerpadlo, nakoniec, ze riadiaca jednotka je dobra
2. tyzden - palivovy filter bol dobry, problem je v palivovom systeme, straca sa tam tlak
3. tyzden - palivovy system je dobry, tlak neklesal, je zla riadiaca jednotka, posielame ju do opravy
4. tyzden - riadiaca jednotka sa vratila z opravy, nic jej nebolo, dava dobry vystup, problem je v rozdelovaci, novy sa neda objednat a aj tak by stal 980 Eur, objednavaju z vrakoviska, cakaju kym im pride ...
Co si o tomto mysliet? ...
No nic moc.... to už fakt moc veselý není.... evidentně se jim asi taky nechce se tomu věnovat naplno... 
Víko rozdělovače asi 23 EUR, palec rozdělovače 7 EUR. To by tak mohlo nejčastěji potřebovat výměnu. Za 980 EUR ti budou dávat celý motor, ne?
V tom servisu jsou šikovní jak hrábě do kapsy.
Toto aj mne hovoril, ze diely na rozdelovac su lacne, ze to sa popripade vymeni, tiez taketo nejake sumy hovoril, ale v tych problem nie je, vraj je zly samotny rozdelovac.berryj píše:Víko rozdělovače asi 23 EUR, palec rozdělovače 7 EUR. To by tak mohlo nejčastěji potřebovat výměnu. Za 980 EUR ti budou dávat celý motor, ne?
Surne potrebujem zohnat nahradny diel, pomoze niekto?
Jedna sa o cast rozdelovaca c.4, kod NJS100170, uz sa to neda objednat, ani sa to nevyraba, takze iba vrakac alebo mozno Anglicko. Konkretne je problem v snimaci klukoveho hriadela. Idem pozriet este ebay a skontaktovat nejakych predajcov, ci take nieco nevedia zohnat. Este taka vec, diel z Hondy Accord je iny, pretoze ten si nechali poslat z vrakaca, ale to tam nesedelo.
P.S.: Neviete aky ma tento diel nazov v anglictine?
Jedna sa o cast rozdelovaca c.4, kod NJS100170, uz sa to neda objednat, ani sa to nevyraba, takze iba vrakac alebo mozno Anglicko. Konkretne je problem v snimaci klukoveho hriadela. Idem pozriet este ebay a skontaktovat nejakych predajcov, ci take nieco nevedia zohnat. Este taka vec, diel z Hondy Accord je iny, pretoze ten si nechali poslat z vrakaca, ale to tam nesedelo.
P.S.: Neviete aky ma tento diel nazov v anglictine?
Jaky ma ten motor oznaceni? Se mi nechce verit, ze by to bylo jine.... Jedine ze by to sehnali z jineho typu.... Muzu se pak optat na Honda klubu....
Tiez si myslim, ze by to malo byt rovnake. Myslim, ze zohnali asi zo starsej Hondy Accord. On nieco splietal, ze Rover si to nejako upravil. Cely tento servis su mantaci. Ako 6 tyzdnov drzat auto a nic nevyriesit? A som zvedavy kolko si vypyta za nic. Motor F18A3.Trunda píše:Jaky ma ten motor oznaceni? Se mi nechce verit, ze by to bylo jine.... Jedine ze by to sehnali z jineho typu.... Muzu se pak optat na Honda klubu....
Tak 100 eur za vymenu palivoveho filtra + 6 tyzdnove dumanie, kde je problem. Tento servis neodporucam. Dnes uz je dalsia verzia... Diel c.6 za 440 Eur, zosilnovac signalu je vraj zly. Kde na toto chodia. Ako nehovorim, ze to nie je zlozity problem, ale nech nehadaju ... Idem si pre auto, hadam nejako prejdem. Co sa tyka Roveru a Hondy hovoril, ze tie diely davali rozne. Ze diely , co im zostali z Hondy zo starsieho modelu davali este do Rovera a podobne...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co je tohle za krávovinySkafo píše:... Co sa tyka Roveru a Hondy hovoril, ze tie diely davali rozne. Ze diely , co im zostali z Hondy zo starsieho modelu davali este do Rovera a podobne...
.... tak tohle se mi jeví jako velmi nepravděpodobné vzhledem k tomu, že Honda Accord a Rover 600 se vyráběli ve stejné fabrice pomalu na stejném výrobním pásu....Co sa tyka Roveru a Hondy hovoril, ze tie diely davali rozne. Ze diely , co im zostali z Hondy zo starsieho modelu davali este do Rovera a podobne...
Ono je to totiž tak, že do nějakého roku se dával nějaký rozdělovač a od toho roku dále se dával jiný.... a oni si sehnali ten druhý, který se i na Accordy dával ve dvou variantách... který z těchto dvou tedy máš? - http://www.rimmerbros.co.uk/ItemList--R ... 84--page-2
Podle katalogu je to tak, že dokonce hlava motoru byla typu A byla do prefixu 2999999 a typu B byla od prefixu 3000001 .... http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID003881 .... takže ano, kdyby v tom servisu nebyli lepmpli a trošku se o to zajímali, tak by věděli, že mají shánět nějaký konkrétní typ rozdělovače a né jen "rozdělovač z Accordu s 1800ccm".
Jinak předěl mezi typem A a B byl dle katalogu u sériových čísel z VIN 246796/246797 ..... který máš ty?
Jo a mimochodem, ten rozdělovač se dával i na 2000ccm a co jsem tak koumal, tak dokonce ty rozdělovače byly na Honda D-Series, tzn. na Hondě Civic/Concerto/CRX/.... takže podle fotografie toho tvého rozdělovače bys jich v inzerci na Honda clubu měl dostat do nabídky desítky....
Mal som z neho zly pocit, preto som si auto zobral naspat. Je to zaujimave, ale po 4km mi auto zhaslo pocas chodu, asi 10 min som nemohol nastartovat. A potom som na nom nejakym zazrakom dokazal prejst 50km, samozrejme s tym, ze som sa snazil si drzat vyssie otacky. Co sa tyka dielu z Hondy Accord, oni iba nahodou narazili na niekoho, kto mal havariu a rozpredaval diely. Takze podla mna to presne neoverili, ci to bude sediet, len tak skusili ... Oni stale iba hadali. Dnes mi napisal zase nieco ine a to ma utvrdilo v tom, aby som dal tomuto servisu zbohom. Dnes pisal, ze je chybny zosilnovač signalu. c.6 na obrazku, ze vie zohnat nahradu ale za 450 Eur a dodacia doba tyzden ... Skusim servis v Trnave, sused mal vraj pred 2 rokmi podobny problem s Roverom 75, ze mu zhaslo pocas chodu a bol tam zly snimac otacok a opravil mu to.
Podle mě jistota by byl nějaký lepší Honda servis.... klidně i autorizovaný...
Auto je opravene. V pondelok poobede som ho doviezol do servisu v Trnave a dnes doobeda mi volal, ze auto je hotove. Bol tam ozaj problem s tym snimacom na rozdelovaci. Vymenil uplne cely rozdelovac, zohnal ho z nejakej starej Hondy. Hovoril mi, ze z Anglicka by samotny snimac stal 100 libier. Cely rozdelovac bol za 100 Eur, praca 35 Eur takze ovela lepsie, ako u blbcov v Dunajskej Strede, kde som zaplatil 100 Eur len za to, ze vymenili palivovy filter a este mi aj zacal odvtedy rapcat vyfuk... Neodporucam DSV ozaj nikomu!!!