LPG - plyndoauta

Autoservisy, testbooky....atd
MilanV

Re: LPG - plyndoauta

Příspěvek od MilanV » stř led 13, 2010 22:15

Já mám v jednom autě BRC sekvenční a ve druhém BRC ten starší typ. (nevím, jak se mu říká) S oběma jsem max. spokojen, spotřeba cca o 10% vyšší oproti benzinu. A opravte mě, ale myslím, že ELPIGAS je snad Polák, ne?

Mám nádrže místo rezervy a rezervu v kufru Nevíte někdo jak je to u Rowerů s možností výměny rezervy za opravnou sadu? Podle zákona podléhají naše auta vyjádření zástupce. Existuje někdo takový někde??? Asi jsem si mohl odpovědět sám, že?

donutil

Příspěvek od donutil » čtv led 14, 2010 12:17

MilanV píše:Já mám v jednom autě BRC sekvenční a ve druhém BRC ten starší typ. (nevím, jak se mu říká) S oběma jsem max. spokojen, spotřeba cca o 10% vyšší oproti benzinu. A opravte mě, ale myslím, že ELPIGAS je snad Polák, ne?

Mám nádrže místo rezervy a rezervu v kufru Nevíte někdo jak je to u Rowerů s možností výměny rezervy za opravnou sadu? Podle zákona podléhají naše auta vyjádření zástupce. Existuje někdo takový někde??? Asi jsem si mohl odpovědět sám, že?
Na toto bych se mohl zeptat ohledně rezervy,páč mě to taky řeší na odboru u ZT kde rezerva vůbec není,ale nemám to napsané ani ve velkém TP.Asi proto že u nás se neprodalo žádné toto auto a tak informace o vyplnění TP při přihlášení tady scháněli bůhví kde.Taky se chystala změna pravidel,kde měla být rezerva nepovinná,ne?Ale fakt teď nevím jestli už to je schválené,nebo to byl jenom návrh.To by bylo úplně bez problémů.Už mám taky našetřeno na plyn.Tak jaké řešení bys mě doporučil?

MilanV

Příspěvek od MilanV » čtv led 14, 2010 19:56

Ono s tou rezervou je to asi takhle: (upozorňiji že nejsem odborník, jen jsem kdysi hledal na netu.) Nová úprava ohledně rezervy je už platná, myslím někdy od 15. září 2009. A právě podle té úpravy nemusí mít rezervu
1. vozidlo je vybaveno detekcí defektu.....
3. vozidlo bylo uvedeno do provozu 15. září 2009 nebo později a nebo je stejné s vyráběným po 15. září které není vybaveno rezervou.
3) výrobce vozidla souhlasil s tím, aby vozidlo bylo provozováno bez rezervní pneumatiky. A tady je kámen úrazu. Potřebujeme někoho kdo umí zajistiti nejaké vyjádření. To jsem ale zase trochu ujel, že?

Jo našel jsem tu stránku ale už to přepisovat nebudu : http://tn.nova.cz/magazin/auta/ojeta-au ... -kola.html

Co se týká mého doporučení na plyn, když jsem LPG montoval do R45 tak mi nejlepší z neejlepších doporučovali BRC nebo LANDIRENZO Landi... je nejdražší a prý nejlepší. Mám, jak jsem již psal, BRC sekvenční (tedy další řídíci jednotka a samostatný vstřik do každého válce) a jsem zcela spokojen. Rozhodně to ale chce vybrat servis s výbornýma referencema. I když bude o něco dražší. Sakra, to jsem se dneska rozepsal..

autogas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autogas » čtv led 28, 2010 19:14

lenham3 píše:[Ja montuji Elpigas a nikdy zadny problem ale co vim tak ty jsi koupil zastoupeni LOVATO ktere vCeske republice oficialne zkoncilo tak to se potom vychvaluje toz tak .
Asi si pleteš komára a somára. Tahle firma žádné zastoupení nemá- asi sis to spletl ne? :-D
Mimo jiné jak mohlo Lovato v čr skončit když je zde od 92 roku! :)
Jak dlouho že je zde elpigaz??

thomas

Příspěvek od thomas » sob úno 06, 2010 13:38

Nechci se nikoho ze zůčastněných dotknout ale po téhle vaší splašené debatě si myslím že to pánové lenham3 a autogas asi vzali za špatný konec, a autogas si tady asi neudělal dobre oko jak asi nejspíš čekal, jinak mám z toho pocit že at lenham3 nebo autogas si hájí to svoje, takže z tohoto pohledu jste pánové oba uplně stejní, jak je to s plynem nevim, ale konkurenční boj asi nebude nejlepší zpusob jak ziskat klientelu na forum RC.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat :-)

autogas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autogas » úte úno 09, 2010 21:52

thomas píše:Nechci se nikoho ze zůčastněných dotknout ale po téhle vaší splašené debatě si myslím že to pánové lenham3 a autogas asi vzali za špatný konec, a autogas si tady asi neudělal dobre oko jak asi nejspíš čekal, jinak mám z toho pocit že at lenham3 nebo autogas si hájí to svoje, takže z tohoto pohledu jste pánové oba uplně stejní, jak je to s plynem nevim, ale konkurenční boj asi nebude nejlepší zpusob jak ziskat klientelu na forum RC.
Byly zde uvedeny nepravdivé informace a jen jsem se snažil uvést věci na pravou míru.
Toť vše.

roverix
Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504

Příspěvek od roverix » úte úno 09, 2010 22:07

Na pravdu se vykašli. Raději jsi měl místo nekonkrétního odkazu uvést ceník montáže plynu pro jednotlivé rovery a způsob jak se to montuje, jestli kdykoliv na počkání, nebo se musí objednat.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504

Zaryk

Příspěvek od Zaryk » úte úno 09, 2010 23:06

hele Hrachovec nedělej si tady reklamu Lovato nikdo v ČR nemontuje a navíc nechodí zeptej se Scarsetta který ti to s Hanzlem prodal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » stř úno 10, 2010 5:59

Hádat se běžte jinam. Pan Hrachovec(pokud se tak skutečně jmenuje) nám tu nabídl své služby a ten kdo má zájem si zjistí informace, a kdo ho nemá, tak tomu je stejně jedno co tady na sebe naplivete.
Každopádně takovej tón, jako je v příspěvku od Zaryka se mi ale moc nelíbí. Takový to "hele mladej tak já ti teda něco povím..." sem moc nepatří, protože všeobecně vzato jsem si tu všichni rovni a nějaký povyšování se nad někoho se mi naprosto nelíbí :!: Nerad bych aby se to tu nějak zvrtlo. Každej má právo na názor, ale musí ho umět prezentovat.
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Zaryk

Příspěvek od Zaryk » stř úno 10, 2010 23:09

Tommi já sem se nad nikoho nepovyšoval ale nemám rád skreslené informace a poněvadž se zabývám montáží plynu od r91 myslím že nějaké zkušenosti s tím mám.Znám všechny majitele firem které dováží materiál LPG a dále všechny systémy které se dováží do čr. A to je Tartariny,BRC,LOvato, Lovtec,Elpigaz,AG,Emmegas,Marini,Landi,Viale atd je jich spousta i těch které se k nám nevozí tj Stargas,Koltec, Eurogas,i bývalý český Comex a znám pozadí prodeje firmy zastopupení Lovato v čr takže informace zde uvedené nebyly pravdivé poněvadž Lovato nemá dnes v ČR žádné montážní firmy.Tolik jen krátce na vysvětlenou a dále dobrá firma na lpg si vytvoří reklamu snad jinak než jen na fórech :-D :-D :-D :-D

thomas

Příspěvek od thomas » stř úno 10, 2010 23:14

Ježiši chlapi nechte toho, vychvalujete se tu jeden přes druheho jako zahrádka narcisů, sdělujte si a nám taky jen fakta a informace, tohle k tomu vubec nespěje.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat :-)

autogas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autogas » čtv úno 11, 2010 21:35

Zaryk píše:Tommi já sem se nad nikoho nepovyšoval ale nemám rád skreslené informace a poněvadž se zabývám montáží plynu od r91 myslím že nějaké zkušenosti s tím mám.Znám všechny majitele firem které dováží materiál LPG a dále všechny systémy které se dováží do čr. A to je Tartariny,BRC,LOvato, Lovtec,Elpigaz,AG,Emmegas,Marini,Landi,Viale atd je jich spousta i těch které se k nám nevozí tj Stargas,Koltec, Eurogas,i bývalý český Comex a znám pozadí prodeje firmy zastopupení Lovato v čr takže informace zde uvedené nebyly pravdivé poněvadž Lovato nemá dnes v ČR žádné montážní firmy.Tolik jen krátce na vysvětlenou a dále dobrá firma na lpg si vytvoří reklamu snad jinak než jen na fórech :-D :-D :-D :-D
Zaryku ...jsi znalý a tvůj plynový systém ti nikdo nebere, ale Tommi_82 to řekl správně,, hádat se běž jinam" :arrow: :arrow: :arrow:

Zaryk

Příspěvek od Zaryk » sob úno 13, 2010 23:43

Tak si nechej svoje LOVATO které tady nikdo nemontuje a neservisuje a nevychvaluj ho :P

MilanV

Příspěvek od MilanV » ned úno 14, 2010 8:57

Zaryk píše:Tak si nechej svoje LOVATO které tady nikdo nemontuje a neservisuje a nevychvaluj ho :P
Každý systém LPG má něco pro a proti. Včetně Lovata. A teď mi, Zaryku, a myslím že i ostatním, napiš k čemu to Tvé osočování a prázdné tlachání vedlo. Možná sis nevšiml, ale kluci a holky se tady snaží povídat v duchu klidu a pohody. I když někdy nemáme úplnou pravdu tak tu nikdo nikomu hlavu netrhá. A vlastní názor taky není nutné pošlapávat. Pokud chceš dělat zlo, tak běž na jiné forum. Já osobně se tedy adminům divím, že diskusi v tomto duchu vůbec ddovolili!

donutil

Příspěvek od donutil » ned úno 14, 2010 9:12

Já jsem při Zarykovi.Taky rád čeřím ty klidné vody někdy až takového vlezdoprdelkování.Prezentuje svůj názor a pokud jsem si všiml nikoho neuráží.

Odpovědět