autoservis DS Brno a vůbec o servisech - bohatá diskuse
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: autoservis DS Brno a o kolenovrtech
To ale bylo špatně pochopeno. Mělo to vyznít tak že pokud je kdokoliv jakkoliv ukřivděný (bylo mířeno všeobecně ) pak to diskuze skutečně nevyřeší. Pokud má někdo nějaké trápení je třeba zapracovat na vstřebání problému s pomocí odborníka. Ale spoustu věcí vyléčí čas..
Bravo, Patriku. Me řadis mezi skuhraly, chytroliny a spekulanty, ale prispet za svoji komercni inzerci na chod klubu, webu a fora, to je ouvej, co?
Sortovani clenu podle toho, jak smlouvaji o cenu n.d. nebo se jim zda cena vysoka nebo maji zrujnenyho rovera pred smrti, je hodne povrchni a nikdo z tech lidi, kteri sem chodej, si to nezaslouzi, a uz vubec ne od Tebe (viz vyse) ! To je MUJ duvod, proc souhlasim s Tomasem. To muj zduraznuju, aby tady nekdo nevytvarel trapne a nekonecne konspiracni teorie o neexistujicich koalicnich zakulisnich dohodach
Prodavej si dily jak chces, za kolik chces, kde chces a komu chces, mne je to sumak, ale nekadruj nas podle toho, v jakym stavu a jaky mame auta a ze si s nima vubec dovolujeme jezdit do servisu, kde za svoje penize chceme dobre odvedenou praci (potazmo i fungujici nahradni dil)!
Ja myslim a doufam, ze se chapeme a ze se nakonec na tomhle foru najde misto pro vsechny.
Max80
P.S.
@Jeytee: vezmi si Patrika s nohou a zkus u Tvyho sefa z ***-club.net vybojovat pro nej komercni inzerci. Zdarma. Jsem zvedavej, jak pochodis.

Sortovani clenu podle toho, jak smlouvaji o cenu n.d. nebo se jim zda cena vysoka nebo maji zrujnenyho rovera pred smrti, je hodne povrchni a nikdo z tech lidi, kteri sem chodej, si to nezaslouzi, a uz vubec ne od Tebe (viz vyse) ! To je MUJ duvod, proc souhlasim s Tomasem. To muj zduraznuju, aby tady nekdo nevytvarel trapne a nekonecne konspiracni teorie o neexistujicich koalicnich zakulisnich dohodach

Prodavej si dily jak chces, za kolik chces, kde chces a komu chces, mne je to sumak, ale nekadruj nas podle toho, v jakym stavu a jaky mame auta a ze si s nima vubec dovolujeme jezdit do servisu, kde za svoje penize chceme dobre odvedenou praci (potazmo i fungujici nahradni dil)!
Ja myslim a doufam, ze se chapeme a ze se nakonec na tomhle foru najde misto pro vsechny.
Max80
P.S.
@Jeytee: vezmi si Patrika s nohou a zkus u Tvyho sefa z ***-club.net vybojovat pro nej komercni inzerci. Zdarma. Jsem zvedavej, jak pochodis.

Welinka píše:To ale bylo špatně pochopeno. Mělo to vyznít tak že pokud je kdokoliv jakkoliv ukřivděný (bylo mířeno všeobecně ) pak to diskuze skutečně nevyřeší. Pokud má někdo nějaké trápení je třeba zapracovat na vstřebání problému s pomocí odborníka. Ale spoustu věcí vyléčí čas..

@Max80: jj tam urcite nepochodim ale tam jsou jasna pravidla ohledne inzerce odzacatku, tam neni prostor pro zbytecne diskuze.
Osobne neznam historii Patriknoha problemu a vetsina lidi zde taky ne, takze jsem chtel naznacit aby byla pridana nejaka informace proc je pred nim varovano. Nikoliv nastvat Tommiho ktereho plne repektuji.
Rejpl jsme si v blby cas v blbe diskuzi a nebylo to mysleno nijak zle. Rozhodne nemam zajem o dalsi rozbroje..

Ty rozbroje nejsou jen tady,je to problém i u motorkářů.Každej chce být za chytrýho a chytá na první našlápnutí,když se mu zdá že mu bylo ukřivděno.S Nohou to přeháníte,obchodoval jsem s ním sice jen dvakrát,zato ale ve větším objemu peněz.Po první mě nasral že chtěl za přední světlo moc a ani nechtěl vyměnit levý světlo za pravý,tak jsem si to obstaral jinde a podruhý mě sehnal důležitý věci,který nikde nebyly a musel bych poslat 30 litrů Ptechovi a nikdy bych je už neviděl(viz o Ptechovi jinde)a tak jsem mu nakonec vděčnej .Ovšem dávat ho na fórum k tomu již zmiňovánému Ptechovi je neadekvátní,páč Ptech je obyčejná kurva z Jevíčka.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to "činy" (a uklidnění případně těm kteří malinko zpanikařili že přijdou o zdroj náhradních dílů ) ..a tak jsem ráda..
...že mohu s radostí oznámit že jsem dnes dostala "povolení" oficiálně zveřejnit pomoc členům klubu.
Jedná se o kompletní servisní zázemí jednoho našeho skalního člena..Mirdy (z Olomouce). Vím že se jeho odborné pomoci dostalo již několika členům..k radosti a spokojenosti všech zúčastněných.
Toto uvedu i do odkazů na servisy.
Kontakt na člena Mirda, pana Mirka Dvořáka, je 604 544 124.
...že mohu s radostí oznámit že jsem dnes dostala "povolení" oficiálně zveřejnit pomoc členům klubu.
Jedná se o kompletní servisní zázemí jednoho našeho skalního člena..Mirdy (z Olomouce). Vím že se jeho odborné pomoci dostalo již několika členům..k radosti a spokojenosti všech zúčastněných.
Toto uvedu i do odkazů na servisy.
Kontakt na člena Mirda, pana Mirka Dvořáka, je 604 544 124.
Mohu jenom potvrdit.Před 14 dny,výměna všech kotoučů včetně desek a paken ruč. brzdy za 2,5 hodiny hotovo a cena taky super. Mirdo díky a příště se obracím jenom na Tebe.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
-
Kde je odpověď patrikanohy, která tu byla?
jsem koukal ze to mam k mirdoj kousek ..a myslim, ze ma aji stejny motor...takze se mu v blizke dobe ozvu ....

-peace and love-
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
K Mirdovi jezdí už hodně členů, jsem ráda..protože stejně jako třeba u Zakara, se jedná o nadšence,a podle toho ta práce vypadá
Váží si každého zákazníka a svoji práci odvádí svědomitě..

Váží si každého zákazníka a svoji práci odvádí svědomitě..
A jen opravuje,nebo i má cosi skladem?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
To přesně nevím, Inzere..zkus se zeptat,zavolat mu.. Ale domnívám se že ano 

-
- Kontaktovat uživatele:
Opravuje, něco málo asi má ale jinak jezdívá pro díly do Jeseníku a tak dále. Rozhodně si podle mě nevytváří skládku dílů. Ale je možný že už se mu něco málo s časem nasbíralo.
Maro: jaký myslím, dyť už jsme se bavili o tom že má. Prostě má a tečka, žádný myslím.
Maro: jaký myslím, dyť už jsme se bavili o tom že má. Prostě má a tečka, žádný myslím.

-
[quote="F.i.s.h.men"]Kde je odpověď patrikanohy, která tu byla?[/quote]
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................samozřejmně cenzura...to je zrovna tady ten problem!!!. že paní Kateřino Pokorná -Welinka...vypadá to pak na klub jen nekolika lidí co si tu píšou jak jsou strašně"bezva" a podobně vlezdop...lojidní řeči a co jim nejde pod nos hned smáznou jak jde o ně.................napsal jsem jasně svoje stanovisko,hlavně co se týče nějakého prodeje nd, a taky neustálích narážek paní W ,no bohužel to odmázla...a co znamená slovo "VAROVAT" kterým se tu W neustále na mne ohání...před čím jako? předemnou? a proč jako? ..no to je teda něco....a prodávání dílů?? to bych byl dávno "bezďák" musím vás zklamat,paní W,chodím a asi dlouho budu normálně do práce!!!.....Sama p.W mi nedávno posílala seznam nějakejch ležáků-dílů že už jim to vůbec "nejde" a já ji odepsal že nejsem žádnej "velkoobchodnik" a s nejakým prodejem jsem na tom daleko húř, proto nemám zájem! fakt je to síla,to co tu W neustále "vtlouká lidem do hlav" a pořád nechápu proč????? ...... Opravdu vás slušně žádám abyste toho zanechala a starala se raděj o sebe....Po kolikáté to tady už píšu?????? :idea: a pro toho maxa80 co tu má neustále narážky....jsi dost mimo,neboj,inzerovat nepotřebuju,je to ztráta času. Tak už toho nechejte a bude klid!!
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................samozřejmně cenzura...to je zrovna tady ten problem!!!. že paní Kateřino Pokorná -Welinka...vypadá to pak na klub jen nekolika lidí co si tu píšou jak jsou strašně"bezva" a podobně vlezdop...lojidní řeči a co jim nejde pod nos hned smáznou jak jde o ně.................napsal jsem jasně svoje stanovisko,hlavně co se týče nějakého prodeje nd, a taky neustálích narážek paní W ,no bohužel to odmázla...a co znamená slovo "VAROVAT" kterým se tu W neustále na mne ohání...před čím jako? předemnou? a proč jako? ..no to je teda něco....a prodávání dílů?? to bych byl dávno "bezďák" musím vás zklamat,paní W,chodím a asi dlouho budu normálně do práce!!!.....Sama p.W mi nedávno posílala seznam nějakejch ležáků-dílů že už jim to vůbec "nejde" a já ji odepsal že nejsem žádnej "velkoobchodnik" a s nejakým prodejem jsem na tom daleko húř, proto nemám zájem! fakt je to síla,to co tu W neustále "vtlouká lidem do hlav" a pořád nechápu proč????? ...... Opravdu vás slušně žádám abyste toho zanechala a starala se raděj o sebe....Po kolikáté to tady už píšu?????? :idea: a pro toho maxa80 co tu má neustále narážky....jsi dost mimo,neboj,inzerovat nepotřebuju,je to ztráta času. Tak už toho nechejte a bude klid!!
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

Pane Patriku Noho (pane Richarde Pospíšile?)..
Myslím že ode mně se Vám dostalo velmi slušného jednání, téma komerční inzerce jsem s Vámi probírala velice slušně. Dostal jste šanci (několik šancí-protože jsem s vámi jednala slušně i přes negativní reference které se ke mě dostávaly..) uvést se v lepším světle a zahodil ji. Bohužel..
Pochopila jsem že to co vůbec nechcete je jakékoliv zviditelnění (což jste sám psal) , já sama jsem to vzala za své a dále neřešila, ovšem v taktice (viz příspěvky,..) kterou jste zvolil jste nemohl očekávat nic jiného než právě zviditelnění..
Věnoval jste nám výsměch,aroganci a zklamal nejenom moji důvěru..ale za to se můžete zlobit jenom sám na sebe.
Toto berte i jako mou odpověď na soukromé zprávy které jste mi poslal.
Ale musím Vás u maličko uklidnit, nejste jediný obchodník který má takový postoj vůči členům=zákazníkům.
Prosím nadále se věnujme tématu se kterým tu původně byla diskuze započata=tj. SERVIS.
-
--------------------ovšem,nápodobně pokud jde o vás,já s tím nezačal!!
Naposledy upravil(a) AnderN dne ned dub 03, 2011 21:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opět odmazávám citaci dlouhého příspěvku hned nad tímto ... jedno varování nestačilo?
Důvod: Opět odmazávám citaci dlouhého příspěvku hned nad tímto ... jedno varování nestačilo?