max80
Soukromá zpráva

od max80 » pon bře 28, 2011 4:56 pm Takze ten, co ma stary "vyrujneny" auto z bastleny z dilu od Patrikanohy nema pravo za opravarem (v pripade DS-servisu tedy dalsim bastlirem) vyinkasovany penize dostat radne opraveny auto ? Aha, to jsou mi novinky !
co to meleš.z jakého důvodu se do mně navážíš,já píšu všeobecně ze zkušeností,zřejmně jsi jeden z nich?
nechápu co mně bereš do "HUBY" chytroline,.....máš smůlu hošane já bohužel auta neskládám....... mám s brňákama jen dobré zkušenosti .............. ty budeš asi zrovna jeden z těch špekulantů co nejvíc kňučí !!!!!když má platit desetinovou cenu za nejakej original jetej rover díl atd -nejraděj "grátis" co? !!!!!když už meleš o dílech tak si uvědom že nebýt těch troubů nadšenejch co nejakej ten jetej díl za pár šušňů nabízí,tak by spusta aut v dnešní době stálo na špalkách,tak nemel hovadiny!!! vždy každej naříká a smlouvá,tomu ver!!!!..............buď rád že možeš kupovat "thajvansky napodobeniny v autokelli"a že ROVER krachl,jinak by jsi na takove auto nikdy nemněl.jestli máš nejakej problem tak se stav rád si tě vyslechnu