Zdravím,
hledám prosím autoservis na svůj rover 75, motor je 2 litr benzínový. Je potřeba prosím udělat všechny kotouče a desky vymenit
Brzdové trubky vyměnit, koroze
Olej teče, asi víko ventilů
Světla prebrousit
Teče do kufru ( asi těsnění )
Brzdové trubky
Lambda sonda vadná zadní na liché straně válců
Error v paměti kontrolního systému
Kód na radio.
Ideálně v mém okolí neboli Svitavy, už kvuli tomu co je potřeba udělat tak i abych se dostal rozumě na místo a z místa zpět.
Hledání servisu v okolí
Re: Hledání servisu v okolí
Vítej 
Jestli jsem dobře zaznamenal, jde o bývalou pětasedmu Maxe (takže ta, co mě vezla na svatbu
) a pak bývalá Márovo (jeho táty). O vodě v kufru už psal zde viewtopic.php?f=9&t=1811&hilit=M%C3%A1r ... 30#p105604 ..... nicméně obecně většinou než o těsnění jde spíš o vodu vzlínající mezi plechy skrz popraskaný tmal, který spoj překrývá. Třeba zde to nedávno řešil Michal https://www.facebook.com/groups/1758179 ... 482843685/
Co se týká servisu, tak běžné věci jako brzdy, trubky, světla apod. asi může udělat jakýkoli šikovný servis. Ideálně nějaký známý spolehlivý a zodpovědný člověk, který jen nevyměňuje díly s pořádnou marží
Kolem motoru, elektriky a specifičtějších věci je lepší auto nechat u někoho z tohoto seznamu - viewtopic.php?f=24&t=8425
Závěrem.... jde o exotické a specifické auto dnes už ne moc vhodné pro běžný provoz, pokud si ho majitel nebude sám servisovat a udržovat, nebo nemá v okolí někoho, kdo se o auto svědomitě postará. Jinak je naprosto běžné, že lidi jedou přes celou republiku třeba do Otrokovic za Lenhamem a vlakem zpátky a péči svěří někomu, komu se dá věřit a kdo má s těmito auty letitou zkušenost.
Držím palce

Jestli jsem dobře zaznamenal, jde o bývalou pětasedmu Maxe (takže ta, co mě vezla na svatbu

Co se týká servisu, tak běžné věci jako brzdy, trubky, světla apod. asi může udělat jakýkoli šikovný servis. Ideálně nějaký známý spolehlivý a zodpovědný člověk, který jen nevyměňuje díly s pořádnou marží

Kolem motoru, elektriky a specifičtějších věci je lepší auto nechat u někoho z tohoto seznamu - viewtopic.php?f=24&t=8425
Závěrem.... jde o exotické a specifické auto dnes už ne moc vhodné pro běžný provoz, pokud si ho majitel nebude sám servisovat a udržovat, nebo nemá v okolí někoho, kdo se o auto svědomitě postará. Jinak je naprosto běžné, že lidi jedou přes celou republiku třeba do Otrokovic za Lenhamem a vlakem zpátky a péči svěří někomu, komu se dá věřit a kdo má s těmito auty letitou zkušenost.
Držím palce

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Hledání servisu v okolí
Můžu pouze vyměnit brzdové trubky , kotouče a desky. Na ostatní věci nemám vybavení. Kousek od tunelu Hřebeč. Boršov.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504