ZT 260

Odpovědět
Mirek 1234.cz

Re: ZT 260

Příspěvek od Mirek 1234.cz » pát črc 17, 2009 14:49

Roman620ti píše:No jo. Klasický starý combi Rover. Pokud je v super stavu, na kolech, s interérem v kůži/polokůži, šíbrem, nebo verze podobná GTi je podle mě něčím zvláštní, hezký a nedávno sem jej málem koupil :) Měl navíc kola podobná jako Ti verze Roveru 600, 800.
Starý Rover combi v naftě s motorem Peugeot dodnes denně používají v Land Roveru Auto Hos v Jihlavě a funguje!!
Kdepak musíme si je šetřit, za pár let už to bude vůbec zvláštnost, vlastnit pěknýho Rovera. poslední dobou vídávám hrozný růjny a v bazarech je to stejný.[/quote]

Je to pravda.

donutil

Příspěvek od donutil » pát črc 17, 2009 15:02

No já jsem to s tím passatem o pár stránek zpět nevymyslel ,to si myslím srovnával někdo jinej a s paní a pánem jsem si o 260 povídat nechtěl.
Jen jsem myslel, jestli svoji sbírku někde neprezentují, že bych si ji se zájmem prohlédl.
Jinak když s ní nejezdím,přemýšlím že bych ji hodil na mobile za desítku, jestli by se někdo chytil, ale jak se svezu, přejde mě to v tu ránu.

To sním o oválných výfucích a plynu,jen nevím pro který se rozhodnout, jestli propan, nebo zemní.
Já vím, záleží jestli mám poblíž čerpačku na ten zemní.
A co se passatu týče,ani nevím na kterou nápravu má těch tolik koníků pohon, ale teď jsem byl u pumpy a v obchodě a co lidí se nemohlo vynadívat,
někteří se i zastavili, passata by si ani nevšimli. A vo tom to je. Já su klidné.

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » pát črc 17, 2009 15:42

Presne tak... DOnutil na to kapnul... to auto ma proste charizma a to ze je to raritka dela tez hodne... Lidi na benzince fakt na to slintaji :-D .... Ten pasat ma nahon na vsechny ctyri, takze akcelerace je fakt dobra... ale kroutak to ma slabsi...

Jo jako kdyz tak sleduju mou Labutku, to ze je temer bez flicku, jako fakt to jednou bude taky raritka... a to ze to auto jezdi jak das je taky pridana hodnota... Kdyz predjizdim vochcavkare, tak cumi co to je za neznamou krabici, ale kdyz jim ukazu zada, tak maj naprdino ;-)
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

max80

Příspěvek od max80 » pát črc 17, 2009 16:58

.

Mirek 1234.cz

Příspěvek od Mirek 1234.cz » pát črc 17, 2009 18:16

donutil píše:No já jsem to s tím passatem o pár stránek zpět nevymyslel ,to si myslím srovnával někdo jinej a s paní a pánem jsem si o 260 povídat nechtěl.Jen jsem myslel,jestli svoji sbírku někde neprezentují,že bych si ji se zájmem prohlédl.Jinak když s ní nejezdím,přemýšlím že bych ji hodil na mobile za desítku,jestli by se někdo chytil,ale jak se svezu,přejde mě to v tu ránu.To sním o oválných výfucích a plynu,jen nevím pro který se rozhodnout,jestli propan,nebo zemní.Já vím,záleží jestli mám poblíž čerpačku na ten zemní.A co se passatu týče,ani nevím na kterou nápravu má těch tolik koníků pohon,ale teď jsem byl u pumpy a v obchodě a co lidí se nemohlo vynadívat,někteří se i zastavili,passata by si ani nevšimli.A vo tom to je.Já su klidné.
Čoveče plyn NE :? To je peklo, tím se MG zničí. Jak hodnota, tak motor a ještě to stojí 50.

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » pát črc 17, 2009 19:14

No viděl sem plyn aj v Jaguáru, takže v ČR to člověka už nepřekvapí ani v ZT 260 :lol: Mimochodem ho měla v Německu aj ta nová 75ka s velkou maskou ala Audi, motorizace také V8. To už je prostě mazec... :lol: :|
2x Rover 620ti

donutil

Příspěvek od donutil » ned srp 16, 2009 9:29

Tak vážení přátelé po včerejších devíti poličských jedenáctkách a bezprostředně po tréninku motokrosu dvou rychtářů a to všechno v jedenáctce mě popadlo spisovatelské střevo a potřeba zase něco stvořit.Dnes nastal jeden z mnoha dnů,kdy pojedu provětrat a nechat se obdivovat se svým rudě červeným MG(protože ruku na srdce,za pětasedmou se dnes nikdo neotočí)a to tentokrát do Přerova na mistrovství republiky v motokrosu.Od května co je v provozu jsem najel bezmála čtyři tisíce kilometrů,což si myslím je slušná porce.Spotřeba se ustálila na dvanácti a půl litru i s klimou v kombinovaném provozu.Šel bych i níž,jezdím jako Tommi do dvou tisíc,jen to někdy nevydržím a musím se předvést.Teď mám ale dilema,dostal jsem nabídku asi od nějakého překupníka,na kolik si auto cením.Plácnul jsem jedenáct tisíc euro a on,že mě pošle šestnáct na účet a já mu mám pět vrátit jako provizi.Syn odjel do Himalájí a nemá mě kdo překládat,je mě divný že pošle peníze na účet,ale odkud je a jak by si převzal auto nezmiňuje.Všichni mě radí prodej to,vždyť vyděláš majlant bezpracně.Ale co vám mám povídat,my starší pánové si rádi uděláme radost třeba mladou(anebo mladší)kočičkou,nebo pěkným autem.Vždyť řekněte sami:znáte někoho,anebo znáte někoho kdo zná někoho(kromě Mirka 1234)kdo má osmivál?Upřimě řečeno já ne a to beru v potaz i nějaké majitele nového modelu šestsettřináctky,ta má mít údajně 8 válů.Při představě že se vracejíc domů z těžké práce nebudu mít na koho těšit(kromě manželky a mé milé kátéemky)otevřu garáž a tam jen pětasedma v ropě se mě dělá nevolno.A to ještě cítím dluh v podobě laděných tlumičů výfuku.Jedna firma v Praze (Pro Bull)se jmenuje,jestli máte někdo preference,rád si je vyslechnu mě slíbila vyladěné tlumiče.Poslal jsem již v dubnu P-techovi,také se tu objevoval asi 380 liber na ně,ale zmizel i s prachama(lump)a od Trundy jsem se dozvěděl,že už je nové stejně nikdo nemá ani na skladě,jen z druhé ruky a jak sleduji ebay ještě se tam neobjevily.Ale zpět k tématu:Přátelé,řeknu vám jestli se mě podaří nasadit slušné laďáky a popřípadě vyřadit katalyzátor dám krk na to že kde se objevím,nezůstane jedno oko znalce suché.A vo tom to je.Hovgh.

Roman620ti

Příspěvek od Roman620ti » ned srp 16, 2009 10:23

Hm...ten Ptech je teda taky fajnšmekr... :| No cena 330.000kč je asi tak normální, spíše nižší na tohle auto, ne? Je jasný, že nějakej fanda za něj dá určitě víc, bys na to stejně nespěchal a možná by se někdo chytil. A pokud ty peníze nepotřebuješ, je škoda se takového auta zbavovat, když už je to téměř nesehnatelné :shock: Tedy pokud se tam nezačínají objevovat větší investice, za ty peníze si stejně nic extra nekoupíš...možná novou Oktávku v sociál výbavě...za kterou se otočej pouze zloději :lol: :lol: :lol:
2x Rover 620ti

Mirek 1234.cz

Příspěvek od Mirek 1234.cz » ned srp 16, 2009 18:32

donutil píše:Teď mám ale dilema,dostal jsem nabídku asi od nějakého překupníka,na kolik si auto cením.Plácnul jsem jedenáct tisíc euro a on,že mě pošle šestnáct na účet a já mu mám pět vrátit jako provizi.
Pozor na reklamaci, následné vyrovnání, slevy... Setkávám se s tím sem tam, ale stojí to teda vždy za... Auto se prodá za dané peníze které řekne překupník, provizi mu pošlete zpět. Přijde problém, a ten je na světě dříve než nové boty. Musí se např. vyplatit sleva, a tady to začíná. Takže doporučuji si dávat pozor hlavně na dobré známé.

donutil

Příspěvek od donutil » ned srp 16, 2009 21:10

Mirek 1234.cz píše:Pozor na reklamaci, následné vyrovnání, slevy... Setkávám se s tím sem tam, ale stojí to teda vždy za... Auto se prodá za dané peníze které řekne překupník, provizi mu pošlete zpět. Přijde problém, a ten je na světě dříve než nové boty. Musí se např. vyplatit sleva, a tady to začíná. Takže doporučuji si dávat pozor hlavně na dobré známé.
Tak tomuhle nerozumím,spíš si říkám jestli bych udělal dobře s prodejem.Za prvé mám ještě nějaké plány abych se s ním ještě víc zviditelnil(ale zas ne moc,aby mě ho někdo třeba neukradnul)páč ty vejfuky bych chtěl zkusit,dále když se podívám na mobile tak jsou tam dva kousky od 17 tisíc vejš,tak zase abych nebyl zbytečně levnej,když vlastně nespěchám.Možná to čpí vychcaností,ale obchod tak běží a kdo ti dnes dá něco pod cenou.Dnešek vyšel dobře,pomachroval jsem hezky,mám tam i televizi v "základu"takže jsem viděl i motorky z Brna.
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne pon srp 17, 2009 6:00, celkem upraveno 2 x.
Důvod: citace opravena

Keksin

Příspěvek od Keksin » ned srp 16, 2009 21:29

Donutile, nejpíš nebudeš sám, kdo má v Mor. Třebové MG ZT 260. Jedno je tam na prodej http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

donutil

Příspěvek od donutil » ned srp 16, 2009 21:38

Keksin píše:Donutile, nejpíš nebudeš sám, kdo má v Mor. Třebové MG ZT 260. Jedno je tam na prodej http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
To by mě zajímalo pod čím jsi to našel.Já když dám na mobile MG ZT tak ten inzerát nikde nevidím.

Keksin

Příspěvek od Keksin » ned srp 16, 2009 21:52

Krom auta jsem zadal i výkon od 147kw a vyplivlo to 3x MG ZT 260

donutil

Příspěvek od donutil » ned srp 16, 2009 22:03

Keksin píše:Krom auta jsem zadal i výkon od 147kw a vyplivlo to 3x MG ZT 260
Tak tomu nerozumím,mě ne.Hodí to dvě,jedno přes 17 a druhý přes 20 bez fotky.Zkoušel jsem jestli je to prodatelný,ale jazyk neumím a nikde jsem to neobjevil,myslel jsem si,že se to nepovedlo.Kurňa,rozsah nevypočitatelných věcí se u mě rozšiřuje o internet.

Tommi_82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi_82 » pon srp 17, 2009 6:03

Keksin píše:Donutile, nejpíš nebudeš sám, kdo má v Mor. Třebové MG ZT 260. Jedno je tam na prodej http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Keksine, nebudeme tu rozkrývat ničí anonymitu, ale bude sám. V Třebové rozhodně. :D
Dříve: 214 Si r.v. 1996 modrá met.
Obrázek
Dříve: 75 Tourer 2.0 CDT r.v. 04/2002 modrá met.(Royal blue)
Obrázek
Obrázek
Dříve: Mazda CX-7 2.3 DiSi Turbo 191 kW r.v. 2008
Obrázek
Nyní: Opel Zafira Tourer 2.0 CDTi 143 kW r.v. 2014
Obrázek

Odpovědět