Příspěvek
od donutil » ned srp 16, 2009 9:29
Tak vážení přátelé po včerejších devíti poličských jedenáctkách a bezprostředně po tréninku motokrosu dvou rychtářů a to všechno v jedenáctce mě popadlo spisovatelské střevo a potřeba zase něco stvořit.Dnes nastal jeden z mnoha dnů,kdy pojedu provětrat a nechat se obdivovat se svým rudě červeným MG(protože ruku na srdce,za pětasedmou se dnes nikdo neotočí)a to tentokrát do Přerova na mistrovství republiky v motokrosu.Od května co je v provozu jsem najel bezmála čtyři tisíce kilometrů,což si myslím je slušná porce.Spotřeba se ustálila na dvanácti a půl litru i s klimou v kombinovaném provozu.Šel bych i níž,jezdím jako Tommi do dvou tisíc,jen to někdy nevydržím a musím se předvést.Teď mám ale dilema,dostal jsem nabídku asi od nějakého překupníka,na kolik si auto cením.Plácnul jsem jedenáct tisíc euro a on,že mě pošle šestnáct na účet a já mu mám pět vrátit jako provizi.Syn odjel do Himalájí a nemá mě kdo překládat,je mě divný že pošle peníze na účet,ale odkud je a jak by si převzal auto nezmiňuje.Všichni mě radí prodej to,vždyť vyděláš majlant bezpracně.Ale co vám mám povídat,my starší pánové si rádi uděláme radost třeba mladou(anebo mladší)kočičkou,nebo pěkným autem.Vždyť řekněte sami:znáte někoho,anebo znáte někoho kdo zná někoho(kromě Mirka 1234)kdo má osmivál?Upřimě řečeno já ne a to beru v potaz i nějaké majitele nového modelu šestsettřináctky,ta má mít údajně 8 válů.Při představě že se vracejíc domů z těžké práce nebudu mít na koho těšit(kromě manželky a mé milé kátéemky)otevřu garáž a tam jen pětasedma v ropě se mě dělá nevolno.A to ještě cítím dluh v podobě laděných tlumičů výfuku.Jedna firma v Praze (Pro Bull)se jmenuje,jestli máte někdo preference,rád si je vyslechnu mě slíbila vyladěné tlumiče.Poslal jsem již v dubnu P-techovi,také se tu objevoval asi 380 liber na ně,ale zmizel i s prachama(lump)a od Trundy jsem se dozvěděl,že už je nové stejně nikdo nemá ani na skladě,jen z druhé ruky a jak sleduji ebay ještě se tam neobjevily.Ale zpět k tématu:Přátelé,řeknu vám jestli se mě podaří nasadit slušné laďáky a popřípadě vyřadit katalyzátor dám krk na to že kde se objevím,nezůstane jedno oko znalce suché.A vo tom to je.Hovgh.